Ha sok a gyomorsavam, arra jó, ha naponta egy pohár vízbe belefacsarok egy fél citromot és azt iszom?
Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 13:13
11/15 anonim válasza:
"Most olvastam, hogy a citrom savanyú íze ellenére lugosító! "
Akkor szenteljünk pár hónapot annak, hogy ezt értelmezzük. Ez a mondat mit jelent?
12/15 anonim válasza:
Táplálkozás-harcmúvésznek: az interneten olvastam, hogy sok egészségügyi problémánknak az oka, hogy elsavasodik a szervezet, ezért lugosítani kell. És a cikk felsorolt jó néhány élelmiszert, aszerint csoportosítva, hogy savasít, vagy lugosít, esetleg közömbös ebből a szempontból. Nagyjából erre céloztam.
13/15 anonim válasza:
Bocs, elírtam, TáplálkozásHarcműves!
14/15 anonim válasza:
Ilyenről a nőklapjakáfé alapvetően semmihez sem értő firkászai írnak, és hasonló portálok szerzői. Ne vedd komolyan a témát, nincs semmilyen igazolható, értelmes alapja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!