Ez már bulimia? Bővebben lent.
Mivel nem vagyok doki,nem tudom, hogy ez már bulimia-e,de az biztos hogy nem egészséges!
Duci vagy amúgy, vagy szerinted miért alakult ez ki?Egyáltalán nem tudod élvezni az étkezést, az ízeket?hmm pedig egy jó étel olyan élvezetet tud adni...
És ha mozognál hashajtózás helyett?
Az utóbbi 3-4 évben 30 kilótól szabadultam meg, úgy érzem, a fogyókúra életem végéig hozzám tartozik. Nem mondom,hogy kövér vagyok, de nem vagyok vékony sem..166cm, 63 kg.
És pont az a baj, hogy szeretem a hasam és nem tudom megállni hogy ne egyek..És aztután jön a bűntudat és a hashajtók. Egyébként minden héten legalább 4x-5x futok 5km-t
Most írhatnám a sok blabla szöveget, amit gondolom már hallottál, hogy nem a modellek a példaképek, meg ezt csak a média teszi, ami mind igaz, de ha nem tudod elfogadni, szeretni magad, akkor a szöveg nem ér semmit....
Családod tudják a gondod?Van aki segítsen?
Tényleg nagyon jó lenne ha megtanulnád elfogadni magad!És semmi baj, ha szeretsz enni!Az jó dolog!!!próbáld meg élvezni az ízeket!Esetleg főzz Te, mert akkor a munkád gyümölcse lehet jobban fog esni!
Amúgy fiú vagy vagy lány?Mennyi idős vagy?
első, második vagyok.Téged ahhoz viszonyítanak?Ki?Az osztálytársak nem számítanak, jönnek-mennek.
Akik igazán szeretnek azok mit gondolnak rólad?Hogy látnak Téged?
Sajnálom, hogy ilyen érzéseid vannak ilyen fiatalon, de tényleg nem jó hashajtózol, most fog még csak kialakulni a tested!
Ja és a fiúk buknak a "húsosabb" csajszikra, hidd el:)
És az tök jó dolog ha tud valaki jóízűen enni!
Az a baj, hogy ez az érzés, mentalitás kihathat az egész személyiségedre, amiért esetleg negatív visszajelzéseket kapsz magadról a környezetedtől!Ezt meg biztosan annak fogod elkönyvelni, hogy nem vagy vékony!ez egy ördögi kör, amiből egy nagy levegővétel után ki kell törnöd!!
Amit leírtál az valóban a bulimia nervosa "tünetei". Azt javasolnám, hogy fordulj pszichológushoz vagy pszichiáterhez, mivel ennek a "szokásnak" a hátterében valóban önértékelési, testkép-zavarok állhatnak. Senki nem fogja helyetted megoldani a problémáidat, de egy jó szakember segíthet, hogy megtaláld a helyes utat. Mert így, csak tönkreteszed magad!
(Sajnos tapasztalatból tudom...)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!