1)HÉTEN Leginkább a Magyar Helyesírás Szabályai könyv !!olvasásával.!!
2)HÉTEN Utána pedig az emelgetésével karizom erősítés
3)HÉTEN Rugdosásával pedig lábizom erősítés.
Örömmel segítettem.
2013. aug. 9. 13:25
2/12 anonim válasza:
Sok sporttal.
2013. aug. 9. 13:29
3/12 anonim válasza:
Könnyen semmilyennel. A sport fárasztó dolog.
2013. aug. 9. 13:31
4/12 A kérdező kommentje:
dislexiás vagyok és láttom hogy te is a parasztok közé tartozol
2013. aug. 10. 07:44
5/12 anonim válasza:
Ha futsz az a legjobb mert ott mindened razkodik es ugy fogysz a legjobban!
2013. aug. 10. 09:21
6/12 anonim válasza:
Értem, hogy az vagy , Bocs,!!!!!
Nem tudod a paraszt szó fogalmát sem :) Földműves,
Tehát én nem lehetek az...
Biciklizz :D tessék ;)
2013. aug. 10. 10:32
7/12 anonim válasza:
kickbox aerobic. Fél év alatt 12 kg-ot fogytam, heti 2X jártam edzésre. A fehér kenyeret lecseréltem tönkölyre, az édességet pedig kiiktattam. Ha sok a stressz az életedben, élvezni fogod a kickbox edzéseket, és az csak az extra lesz, hogy még fogyni is lehet vele :-) Ja, amúgy a kangoo-ról hallottam még, hogy nagyon jó fogyasztó, de én ezt még nem próbáltam. Sok sikert, csak elkezdeni nehéz! :-)
2013. aug. 11. 22:35
8/12 anonim válasza:
"Magyar Helyesírás Szabályai könyv !!olvasásával.!!"
Okoska!
Hasonlítsd össze a válaszodat az említett könyvben találhatókkal. ;)
2013. aug. 12. 09:54
9/12 anonim válasza:
Elsősorban a kaja helyes megválasztása az, ami segíthet a fogyásban!
Kevés szénhidrát (cukrok, lisztes dolgok) és sok-sok fehérje kell a sikerhez. (húsok, tojás, túró)
A monoton mozgásformák a legjobbak. Pl. gyorsabb gyaloglás, lassú futás, elliptikus tréner, bringa. Olyan tempót válassz, ahol a légzésed üteme érezhetően felgyorsul és tartsd ezt a szintet 40-50 percig.
2013. aug. 12. 10:08
10/12 anonim válasza:
valamilyen kardióval,futás,biciklizés...azzal erőnlétet is növelsz(állóképességet),a test összes izmát mozgatod,először csak kis távolságot,vagy rövid ideig fuss,/biciklizz,ha nincs lehetőséged a szabadban,akár otthon is tudsz pl helyben futás,ugrálás...40 perc kőkemény munka után indul el a zsírégetés,előtte csak a véred tisztul(ez sem mellékes) fokozatosan növeld a mozgás idejét,amíg el nem jutsz negyven perc fölé :) Sok sikert,és a lényeg a rendszeresség.Közben hallgass zenét,hátha úgy könnyebben elmegy az idő :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!