Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Fogyni szeretnék.!?

Fogyni szeretnék.!?

Figyelt kérdés
62kg vagyok és olyan 158-160cm. Az evési szokásomon már változtattam úgy, hogy nem eszem fehér kenyeret, csak barna és magvasat, de ezeket is csak pirítva. Kevesebb édességet és több gyümölcsöt/zöldséget eszek. Már szerencsére sikerült lefogynom pár kilót, de a bőröm nagyon csúnya lett. Próbáltam többféle mozgást csinálni, alakformáló gyakorlatokat, hogy hátha akkor nem lesz olyan csúnya de mégis...Ja és a hasam és a combom, csípőmön elég rendesen van felesleg. :/ Ez ellen lehet valamit tenni???

2013. aug. 6. 18:10
 1/1 anonim válasza:
Kardió edzés és sok nyújtás, pl: jóga mozdulatok :) És használj feszesítő krémet, plusz váltózuhany is mehet.
2013. aug. 6. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!