Megettem egy 4 éves húst, ami le volt végig fagyasztva. Lesz valami bajom?
Ismerösünktöl kaptuk,hogy adjuk a kutyának és én ezt nem tudtam megsütöttem és megettem egy kicsit(egy hus felét kb vagy annyit se)
ennyitöl lehet bajom?
Szerintem sem lesz tőle bajod ha rendesen le volt fagyasztva.
Ha kezded érezni,hogy csikar a gyomrod,ne vegyél fel rövid nadrágot!Ne lássák hogy lefostad a bokádat!Vagy vegyél fel gumicsizmát,mondjuk olyan 48-asat,hogy férjen benne a cucc.
Ne parázzál,nem lesz bajod. :-)
2-6 óra időintervallumban szoktak jelentkezni a panaszok, tehát most ezt megúsztad.
Megjegyzés: legközelebb ha bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, ne az adott lépés megtétele UTÁN, hanem az ELŐTT kérdezzél rá. Nem részletezted, hogy neked adták-e át a húst személyesen vagy csak a hűtőben találtad, de az első esetben nyilván mondták volna, hogy a kutyának szánják és nem neked, a második esetben pedig rákérdezhettél volna valakitől a házban, hogy fogyasztható-e az a hús a hűtőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!