Megettem véletlenül egy zöld legyet alvás közben. Lehet valami bajom belőle? Félek 16/lány
Figyelt kérdés
Tuti zöld legyet ettem meg. Ilyet :
Mindig ezek szállnak be hozzám az ablakon, a szomszédtól jönnek.
Nyitott szájjal aludtam, és sajnos nyitva volt az ablakom egész mostanáig. Éreztem hogy valami a számban van és hirtelen nyeltem egyet. Nem bírtam kiköpni se, majdnem sikeresen kihánytam... csak majdnem :(
Éreztem hogy nagy volt, tehát ilyen zöld légy lehetett, mert a normális legyek kicsik.
Lehet valami bajom ? :(
16/lány.
2013. júl. 26. 03:38
1/20 anonim válasza:
Nyugi nem lesz bajod max hasmenés.
2/20 A kérdező kommentje:
köszi :)
drága vagy, megnyugtattál :)
2013. júl. 26. 04:00
3/20 anonim válasza:
Egészségedre :)
A méhekkel, darazsakkal viszont vigyázzál.
5/20 A kérdező kommentje:
és ha lepetézik mi lesz ? :((
2013. júl. 26. 06:36
6/20 anonim válasza:
nem petézhet le mert a gyomorsav szétmarja..hacsak nem valami húsevő fajta volt...akkor viszont cumi van
7/20 A kérdező kommentje:
miért van cumi ? mi történhet ? :(
2013. júl. 26. 06:42
8/20 anonim válasza:
belülről ,lassan elevenen fogyasztanak el az apró lárvák...volt már rá példa nem egy
9/20 A kérdező kommentje:
ez mennyi időn belül fog kiderülni ? :S
2013. júl. 26. 08:33
10/20 anonim válasza:
Ha jól tudom petézést követően 1-3 nap múlva kellnek ki a lárvák. Ha tényleg beléd petéztek akkor hamar ki fog derülni. Érezni fogod ahogy lassan elpépesítik és felszívják a gyomrod falát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!