Megettem véletlenül egy zöld legyet alvás közben. Lehet valami bajom belőle? Félek 16/lány
Tuti zöld legyet ettem meg. Ilyet :
Mindig ezek szállnak be hozzám az ablakon, a szomszédtól jönnek.
Nyitott szájjal aludtam, és sajnos nyitva volt az ablakom egész mostanáig. Éreztem hogy valami a számban van és hirtelen nyeltem egyet. Nem bírtam kiköpni se, majdnem sikeresen kihánytam... csak majdnem :(
Éreztem hogy nagy volt, tehát ilyen zöld légy lehetett, mert a normális legyek kicsik.
Lehet valami bajom ? :(
16/lány.
14-es Író!Komolyan te most szellemi fogyatékos vagy? Hogy petézne beléd egy döglégy,döglötten hm? Meg ez nem is baj...ez ugyan az mikor én is nyeltem le pókot,nem halam meg tőle,nem lettem se "pók király" se semmi...akkor egy,..ehh hadjuk..látszik az IQ-szinted,1el kevesebb lenne kajakra növény lennél!
UI: Elnézést az offolásért!
szóval bekaptad a legyet :D
akkor valszeg terhes lettél....
Könnyű széklettel megszabadultam tőle :DDD
Köszönöm annak aki azt mondta hogy nem lesz semmi bajom, és bátorított! :)
Aki meg szívatni akart annak kívánok egy nagy lókukit a fenekébe és azoknak is köszönöm a választ! :D
Na minden megoldódott Köszönöm nektek! :D
Na látod, nem lett bajod:)
De amúgy, lehet többet is megettél már, csak mondjuk álmodban.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!