Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megettem véletlenül egy zöld...

Megettem véletlenül egy zöld legyet alvás közben. Lehet valami bajom belőle? Félek 16/lány

Figyelt kérdés

Tuti zöld legyet ettem meg. Ilyet :

[link]

Mindig ezek szállnak be hozzám az ablakon, a szomszédtól jönnek.

Nyitott szájjal aludtam, és sajnos nyitva volt az ablakom egész mostanáig. Éreztem hogy valami a számban van és hirtelen nyeltem egyet. Nem bírtam kiköpni se, majdnem sikeresen kihánytam... csak majdnem :(

Éreztem hogy nagy volt, tehát ilyen zöld légy lehetett, mert a normális legyek kicsik.

Lehet valami bajom ? :(

16/lány.

2013. júl. 26. 03:38
1 2
 11/20 /Anita_'94/ ***** válasza:
52%
Ez nagyon ridegül hangzik...
2013. júl. 26. 11:00
 12/20 Banderasz094 válasza:
Nem vetted még észre hogy szivatnak??? xDDDD Az emberi gyomorsav,sokmindent megtud emészteni :D És a zöld legyecske már régen nem él,mikor lenyelted,már akkor megdöglött.:D Lepetézni meg nem tud hova,azok az a kis lárvák am is azonnali halált haltak:) Nyugodj meg drága semmi gááz nem lessz ) 19/f
2013. júl. 26. 16:41
 13/20 anonim válasza:
NEM LESZ SEMMI BAJ - csak hülyéskednek..
2013. júl. 26. 18:39
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
az elöttem irók könnyen beszélnek, hisz nem nekik van bajuk...
2013. júl. 26. 19:08
 15/20 Banderasz094 válasza:
88%

14-es Író!Komolyan te most szellemi fogyatékos vagy? Hogy petézne beléd egy döglégy,döglötten hm? Meg ez nem is baj...ez ugyan az mikor én is nyeltem le pókot,nem halam meg tőle,nem lettem se "pók király" se semmi...akkor egy,..ehh hadjuk..látszik az IQ-szinted,1el kevesebb lenne kajakra növény lennél!

UI: Elnézést az offolásért!

2013. júl. 26. 19:38
 16/20 anonim válasza:
90%

szóval bekaptad a legyet :D

akkor valszeg terhes lettél....

2013. júl. 26. 21:52
 17/20 A kérdező kommentje:

Könnyű széklettel megszabadultam tőle :DDD

Köszönöm annak aki azt mondta hogy nem lesz semmi bajom, és bátorított! :)

Aki meg szívatni akart annak kívánok egy nagy lókukit a fenekébe és azoknak is köszönöm a választ! :D

Na minden megoldódott Köszönöm nektek! :D

2013. júl. 27. 10:55
 18/20 anonim válasza:
ha dög legyet nyeltél le, akkor semmi bajod nem lesz. Jó nem egészséges :D De a döglégy csak halott szövetekkel táplálkozik, nem élővel. Másik meg amit mondtak a gyomorsav szét marja. Ha sima légy akkor még annyi bajod se lesz. :D Padlásdarázzsal meg a méhekkel vigyázz. Ja meg ne nyeld félre :D
2013. júl. 27. 21:13
 19/20 anonim ***** válasza:

Na látod, nem lett bajod:)

De amúgy, lehet többet is megettél már, csak mondjuk álmodban.:D

2013. júl. 27. 21:25
 20/20 A kérdező kommentje:
lehet :D
2013. júl. 28. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!