Megettem egy 4 éves húst, ami le volt végig fagyasztva. Lesz valami bajom?
Ismerösünktöl kaptuk,hogy adjuk a kutyának és én ezt nem tudtam megsütöttem és megettem egy kicsit(egy hus felét kb vagy annyit se)
ennyitöl lehet bajom?
Ugyan sok komment elhangzott már előttem, de igaz: jobb félni mint megilyedni.
Amennyiben valóban korrektül le volt fagyasztva 4 éven keresztül az a hús (mélyhűtőben, legalább -20°C-on), akkor semmitől nem kell paráznod. Nagymamámnak nagy hűtőládája van még ma is és egyszer az aljáról elővett (ugyan nem 4 éves) de kb. 3-3,5 éves sertéscombot és azt sütötte meg. Semmi baja nem volt, direkt ezért van kitalálva a mélyfagyasztó. Ha belegondolok, szerintem anyukámnál is lehet olyant találni most ami akár 1-2 évnél idősebb hús, mert neki is mindig tele van a fagyója, igaz házi hússal, nem boltival.
Ha nem volt normálisan lefagyasztva, vagy esetlegesen néha-néha kiengedett és újra lefagyasztották akkor már előfordulhat 1-2 nagyobb baj. Remélem nem lesz semmi bajod tőle!
Kérdező,adj életjelet:)
Egyébként túl nagy szakértője nem vagyok a dolognak,de ha Valami baja lett volna a húsnak arról már tudnál:)
Szóval remélem megúsztad,és bocs,de jókat röhögtem egyik-másik hozzászóláson a kontódra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!