Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Megettem egy 4 éves húst, ami...

Megettem egy 4 éves húst, ami le volt végig fagyasztva. Lesz valami bajom?

Figyelt kérdés

Ismerösünktöl kaptuk,hogy adjuk a kutyának és én ezt nem tudtam megsütöttem és megettem egy kicsit(egy hus felét kb vagy annyit se)

ennyitöl lehet bajom?

2013. júl. 27. 20:59
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
68%

Hát, érdekes, írd meg nekünk, rendben? Ez egy olyan emberkísérlet, amit te most elvégeztél a sok eszeddel (valószínűleg nem véletlen, hogy lefagyasztva is korlátott ideig szabad csak tárolni húst, lásd: jégben mumifikálódott mammutok). Ha belehalsz, legalább a nép okuljon belőle.

Egyébként férgesedéses veszélye van (remélhetőleg: "csak" ennyi, és mérgezéses nincs), szóval lehet hogy utána fokhagymát fokhagymával kell majd enned, hogy kizavard a kis gazfickókat a beleidből. (Ezt előre leírom neked szükség esetére: úgy érdemes, hogy piritós kenyérre fokhagymás dörzsölsz rá - egy szeletre 2-3 gerezd is rámegy -, és ezután megvajazod, így nem fog csípni, de nagyon töményen kerül a beleidbe a fokhagyma.)

Feliratkoztam a kérdésre! :)

2013. júl. 27. 21:19
 12/41 A kérdező kommentje:
ember az ize nem volt rosz de honnan kelett volna tudnom hogy lejárt..amugy kb 3 v 4 falatot ettem belőle..
2013. júl. 27. 21:21
 13/41 anonim válasza:
Ha mély fagyasztáson (-20fok) volt 4 évig akkor az égvilágon semmi bajod nem lesz tőle, arra lett kitalálva a fagyasztó h el lehessen tárolni benne a dolgokat, a hűtőben romlik meg 2 hét után
2013. júl. 27. 21:23
 14/41 A kérdező kommentje:
végre valami pozitiv komment
2013. júl. 27. 21:25
 15/41 anonim válasza:
Ha fáj a hasad és székrekedésed van akk fordulj sz orvoshoz ;)
2013. júl. 27. 21:39
 16/41 A kérdező kommentje:
csodás
2013. júl. 27. 21:42
 17/41 anonim válasza:
na hogy vagy? amúgy nem tudom... ha nem éreztél rajta semmit és jól átsütötted akkor nem kéne hogy nagy bajod legyen. de ha fáj a hasad/hányinger/hányás stb. fordulj orvoshoz!
2013. júl. 27. 22:16
 18/41 A kérdező kommentje:
ha valamit érzek az lesz
2013. júl. 27. 22:17
 19/41 anonim válasza:
Figyelj, nem mondom, hogy semmi bajod nem lesz tőle, de ha valami gyomorrontást okozna, az bőven fél órán belül jelentkezne, szerintem.
2013. júl. 27. 22:28
 20/41 A kérdező kommentje:
most eszek piritost sok fokhagymával..
2013. júl. 27. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!