Megettem egy 4 éves húst, ami le volt végig fagyasztva. Lesz valami bajom?
Ismerösünktöl kaptuk,hogy adjuk a kutyának és én ezt nem tudtam megsütöttem és megettem egy kicsit(egy hus felét kb vagy annyit se)
ennyitöl lehet bajom?
Hát, érdekes, írd meg nekünk, rendben? Ez egy olyan emberkísérlet, amit te most elvégeztél a sok eszeddel (valószínűleg nem véletlen, hogy lefagyasztva is korlátott ideig szabad csak tárolni húst, lásd: jégben mumifikálódott mammutok). Ha belehalsz, legalább a nép okuljon belőle.
Egyébként férgesedéses veszélye van (remélhetőleg: "csak" ennyi, és mérgezéses nincs), szóval lehet hogy utána fokhagymát fokhagymával kell majd enned, hogy kizavard a kis gazfickókat a beleidből. (Ezt előre leírom neked szükség esetére: úgy érdemes, hogy piritós kenyérre fokhagymás dörzsölsz rá - egy szeletre 2-3 gerezd is rámegy -, és ezután megvajazod, így nem fog csípni, de nagyon töményen kerül a beleidbe a fokhagyma.)
Feliratkoztam a kérdésre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!