Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Van olyan diéta úszógumira,...

Van olyan diéta úszógumira, amit tinik is alkalmazhatnak?

Figyelt kérdés
Minden más testrészemmel meg vagyok elégedve, csupán a köldököm alatti résszel nem. Bár szemből nem annyira látszik (kicsit azért még úgy is), inkább oldalról, hogy úszógumim van sajna és elég durva. Tudna valaki egy "gyors" diétát a hasi úszógumira, amit TINIK IS ALKALMAZHATNAK? Mert keresgéltem a neten, de tiniknek való diétát nem találtam. Kérem szépen aki tud ilyet, az írja le! Köszönöm!

2013. júl. 26. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Van ám: dinnye diéta.

Úgy kell csinálni, hogy egy reggel felkelsz, iszol egy pohár joghurtot, eszel egy szelet rendes kenyeret, zöldséget, majd elsétálsz a lakásodtól legtávolabbi piacra, veszel 2 szép nagy görögdinnyét, majd hazasétálsz velük. Ebédre, ha hazaérsz, ehetsz halat zöldséggel. Délután hónod alá csapod a két dinnyét, és gyalog körbeviszed őket a városban, megmutatod nekik a nevezetességeket. Vacsira, ha hazaértek addig, igyál egy pohár tejet, vagy egyél salátát. Ha nem éretk haza vacsiidőre, nem, jár kaja.

Etc.

2013. júl. 26. 17:06
 2/4 anonim válasza:

Mire a dieta hatna, hat egy kis sport is! Legjobb a felules, es haton fekve a paros lab emelgetes!

Mindennap csinald, ket naponta pedig emeld 10-el vagy 20-al! Amennyit megbirsz csinalni :)

2013. júl. 26. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:

:)), ez jó ! 1-es

Egyébként a alhasi zsír nehezen megy le és nőknél nem is kell hogy megszűnjön. Ha eltűnik ez a kis raktár a hormondrendszer felborul, már mint a menstruációs ciklus.

Minden gyakorlat jó, ami hasizmot erősít valamint az úszás viszi le szépen.

2013. júl. 26. 17:24
 4/4 anonim ***** válasza:
A nőknek alapból előredomborodó a hasuk, szerintem nem kell diétáznod. Csatlakozom a többiekhez , sportolj,tornázz!
2013. júl. 28. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!