Vashiányos vérszegénységem van, múlt héten kiderült, hogy Crohn beteg is vagyok, sok a gyomorsavam. Mit tudnátok javasolni, mit lehet/tilos ennem?
Legalapabb betegségek a nyugati életmód mellett, nálad már súlyosabb verzióban.
Paleo táplálkozás, ezt találták ki arra hogy az emberek ne fulladjanak bele a gyógyszereikbe és ne szenvedjenek az összes lehetséges bél gyulladástól.
Mire eszreveszi hogy mi nem jo a testenek addigra lehet mar rakos lesz vagy cukorbeteg. Vannak amiket senkinek sem kelle ennie, lehetoleg soha de kulonoskepp nem rendszeresen..
Na de mindegy is.
Most nézem, hogy ugye Crohn. Persze, itt naplózni kell mit eszel és hogyan reagálsz rá.
Simán lehet hogy például egy hagyma, fűszerek rosszullétet okoznak, nem baj, miután gyógyul a betegség több mindent lehet enni !!! :)
Köszönöm mindenkinek a választ.
Múlt héten kiderült, hogy lisztérzékeny vagyok, ami meglepett, mert korábban a vizsgálat eredménye negatív volt. Kb. szombattól nem ettem gluténes dolgokat, azóta jelentősen jobban vagyok, ami szerintem mindent megmagyaráz. Ugye emiatt nem szívódott fel a vas a bélrendszerben, abból pedig következett a vérszegénység, valamint a több, mint 30 kiló leadása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!