Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hizni szeretnek, de hogyan?

Hizni szeretnek, de hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan emberek velemenye, segitsege erdekelne elsosorban, akik abba a ,,csoportba" tartoznak, akik ateltek, vagy eppen most elik azt, hogy szinte 'muszajbol' kell/kellett hizniuk.

16 eves lany vagyok, es mar elegge vekony. Mondhatni az atlag vekony, atlagos testalkatu lanyok korebe sorolhattam magam. Csak uj iskolaba mentem, ott a sok tanulas miatti stressz, es mara mar a volt baratommal akkor voltak korulottunk rengeteg gondok, amibol kifolyolag utana jottek a mi kapcsolatunkba a sajat gondok amitol a kapcsolat lassan tonkre, aztan meg vege lett. Ez a ket dolog jelentos szerepet jatszott a folyamatos gyomorideg eleresehez, es hat mondanom sem kell, ezek miatt sokszor etvagyam sajnos nem volt...

Idaig sose problemaztam az alakom miatt, de most mar igen a vekonysagom miatt...:// Megkoszonnem, ha irnatok sajat tapasztalatot is, meg a tanacsokat is, ami nagyon is sokat segitene nekem.

Segitseget, hasznos kommenteket elore is nagyon koszonom. Nagyon ketsegbe vagyok esve.:((

2013. júl. 14. 18:47
 1/9 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy voltam. Folyton idegeskedtem az akkori barátom miatt, így nem volt étvágyam. Ő meg még folyton azzal is stresszelt, hogy egyek, gebe vagyok, egyek.. Mondanom se kell h egy dekát se híztam, alig voltam 45 kg. Azóta már másik párom van, mellette nincs idegeskedés, jókat eszünk együtt, meg is lett az eredménye, plusz 5 kg. Próbálkoztam én is mindennel, szedtem vitaminokat, béres cseppet, nem mondanám, hogy jobb lett volna tőle az étvágyam.

Esetleg kezdj el valamit sportolni, futni, úszni, sokat biciklizni. Jó stresszűző is, és utána meg is éhezel.

2013. júl. 14. 18:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát, főképp fehérjét és minőségi ch-t egyél, szénhidrát. Pl. Krumpli, rizs. Jót tenne, ha elmennél pl. Sportolni, az sokat segít, edzéstervet, mindent összerakni tudok írj, ha kell :) 21f / egy vasi amatőr testépítő
2013. júl. 14. 18:57
 3/9 A kérdező kommentje:

Koszonom a gyors, segitokesz valaszokat. :)

Elso kommentelo: en is megkaptam az extol, hogy egyek, hizzak...:)

2013. júl. 14. 19:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia.

A stresszt Taichi gyakorlás segítene helyén kezelni és enyhíteni. (remélhetőleg)

Leginkább az izmaidat kellene rendbe szedni, amihez rendszeres erősítő edzés kell (Taichizás mellett is..) és húsevés.

Egyetlen elfogadható 'hizlaló' étel a fehér rizs, netán a zab.. Ezeknek van a legkevesebb járulékos egészségkárosító hatásuk, más növények (pl. búza) olyan anyagokat tartalmaznak amik védik a növényevőkkel szemben őket, azaz ránk enyhén toxikusak (glutén, lektinek stb.).

Tehát aki kicsit tömegesedni akar, akár izomban akár zsírtömegben annak a rizsevés az ami megérheti, persze edzés mellett. Sok zöldség és hús kíséretében.

2013. júl. 14. 20:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Koszi szepen !:)
2013. júl. 14. 21:24
 6/9 anonim válasza:
25%
Tejszínes gyümölcs vagy egyéb krémlevesek. Finomak és jól hízol tőlük :D
2013. júl. 14. 22:35
 7/9 A kérdező kommentje:

Haha:D

Koszi !:)

2013. júl. 15. 08:47
 8/9 anonim ***** válasza:
A tejtermékek igen, anabolikus hatásúak ez tény. Fogyózóknak külön 'öröm'.
2013. júl. 15. 08:53
 9/9 A kérdező kommentje:
:D
2013. júl. 15. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!