Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízni szeretnék, de sehogy...

Hízni szeretnék, de sehogy sem megy. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, 165 cm és 41-42 kg. Így leírva talán megfelelőnek tűnik, de nagyon pálcika kinézetem van.

[link] <- valami ilyesmi alakom van nekem is.

Ha nadrágot akarok venni, akkor amit találok, vagy rövid, vagy bő. Szóval öltözködni sem tudok úgy, ahogy szeretnék. Esztétikailag sem jó (szerintem).

Nem hízok, ha egészségesen táplálkozok; nem hízok, ha több csokit eszek...

Semmi ötletem. Tudnátok segíteni?

Most lesz a bankett, a ballagás, nyáron nyilván nem fogom tudni magam eltakarni a meleg miatt, de nagyon félek a szoknyától, rövidnadrágtól... :(

2013. máj. 1. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Többlet kalória bevitelre van szükséged!

Szénhidrát legyen 3-4gx testtömeg, ami rizsből, teljeskiörlésű tésztából,kenyérből álljon. Vehetsz zabpelyhet is reggeli, olcsó és jó, illetve fehérje: hal, csirkemell stb.

Kell egy jó multivitamin is és sport!!! Mert mozgás nélkül ha elkezdel hízni zsíros leszel nem izmos formás!

Ha rendesen eszel és sportolsz fogsz hízni, de a csokit felejtsd el, rendes szilárd kaja kell!

2013. máj. 1. 16:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. máj. 1. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!