Nem tudok hízni sehogy sem, hány kilónak kéne lennem?
177centi és 55 kiló vagyok, már 6 éve tartom a súlyom, csak magasabb lettem mindig.Mindenhol megjegyzik, hogy milyen vékony vagyok.Nem szeretek enni, de ha sokat eszem akkor sem látszik meg rajtam.Mit gondoltok hogyan hízzak?Hány kilónak kéne lennem?
Esetleg van itt valaki aki sovány volt és sikerült gyarapodnia?
20 éves fiú vagyok.
Én is olyan magas vagyok mint te és alig 3-4 kilóval nehezebb de még így is sovány.
Egyenlőre nem sikerült híznom.:(
08:01
Te miért vagy ilyen sovány?:D
Bár szerintem ez még nem számít nagyon soványnak, nekem nem látszanak a csontjaim sehol.
Én is későn érő vagyok, szeptemberben 175 voltam, most 177, szerintem még 25éves koromig növök:D
De jó lenne egy 15-20kilót felszednem, izomban mert vékony vagyok, nem tetszik a csajoknak.
5 hónapot edztünk haverokkal háznál haveroméknál a garázsba összehordtunk mindenféle sulyzót,fel is szedtem ez idő alatt 4 kilót,de rengeteget ettem ez idő alatt rizst,hust,tésztát,tejterméket amibe sok a fehérje,a tejesitményem nőtt is az 5-ödik hónap végére 54kg-t 3x nyomtam fekve,65kg-vel meg guggoltam.De elkezdték felujitani a garázst és abba kellet hagyni am tavasszal 57kg voltam.De edzés hiányában már nem ettem annyit és most 55-56 vagyok.De ugy tervezem ősztől edzőterembe fogok járni,de már nem bizom a véletlenre veszek valami jó táplálék kiegészitőt.
Ha esetleg te is elkezdesz edzeni azt ajánlom te is vegyél
mert csak kajáról nehéz és sok idő izmot növeszteni tapasztalatból tudom.
[link] Egy kis segitség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!