Hány kilónak kéne lennem?
180 centi és 53 kiló vagyok, 19/f
30as nadrágméret kell:D
én 17 vagyok, férfi 179 cm magas, és 55 kiló...:D
Amikor nemrég elájultam a gimiben, a gyerekorvos azt mondta, hogy híznom kéne pár kilót, de szerintem csak ilyen alkat vagyok... legalább 60-65 kilónak kéne lennem,akkor neked pedig kb MINIMUM 67-68
De jó hogy nem vagyok egyedül az alkatommal.
Én 193cm és 62kg.
Én 190 centihez 65 kiló vagyok. Régen folyamatosan aggódtam, hogy vékony vagyok és sokan cukkoltak miatta, de most hogy idősebb lettem, örülök neki.
Minden ismerősömnek fáj a háta, különösen a túlsúlyosaknak, mindenféle egészségügyi problémájuk van, fáradtak stb. Én meg egészséges vagyok, és mindent könnyedén megcsinálok, még a fizikai munkát is bírom, ráadásul bármit megehetek. (Rengeteg csokit is eszek, amiért sokan irigyelnek, hogy megtehetem.) A szexnél meg különösen előnyös. Jól érzem magam így a bőrömben és ha valaki megszól érte, csak visszamondom, hogy irigyled, mi?
Egyedül ruhát tudok nehezen venni, de ez legyen a legkevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!