Hány kilónak kellene lennem?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok,167cm,átlagosan 46kg vagyok
az a baj hogy nem tudok hízni:S
kivan kétoldalt egy pict a bordám,eléggé feltünő:S
2011. nov. 8. 16:01
1/8 LadyLee válasza:
Túl fiatal vagy még, hogy a súlyod miatt aggódj. Igyekezz bőségesen enni és esetleg sportolj valamit, hátha meghozza az étvágyad. A bordád miatt pedig ne aggódj, én messze nem vagyok olyan vékony, mint te, de nekem is kilóg egy kicsit. A legtöbb srác észre sem veszi, ha meg igen, akkor is csak egy bájos egyedi jegyként szokták értékelni a kicsit kiálló bordácskámat.
2/8 A kérdező kommentje:
nem zavarna ha nem lenne kötelező úszás az iskolában
2011. nov. 8. 16:14
3/8 anonim válasza:
Még gyerek vagy, közel sem az a leglényegesebb számodra, hogy kiáll a bordád..Nekem 22 éves koromig kiállt..:)) Én elfogadtam magam olyannak, amilyen...
A te tested még gyermeki, tahát a nőies vonalak csak később kezdenek kibontakozni, főként a menzesz megjötte után. Akkor indul be egy hormonális változás. Ne siettesd az időt, örülj, hogy egészséges vagy.
Majd hízol idővel. A kiálló bordád miért zavar?? A lüke osztálytársak miatt??? Velük legjobb nem foglalkozni, hidd el...
4/8 anonim válasza:
én 14 éves vagyok és 52 kg 166 cm és fogyni szeretnék szerintem a te alakod tökéletes
6/8 anonim válasza:
Utolsónak: sztem a te súlyod kb. rendben van, mennyit akarnál fogyni egyátalán? :S
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
hát 2-3 kg de most hogy igy mondjátok :DD fölösleges lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!