Hány kilónak kéne lennem?
Maximum 50... Első, te Etiópiából érkeztél?
Amúgy a testtömegindex 19-25 között normális, a Tied pedig 23,88 ami benne van a normál tartományban.
Ha úgy érzed, hogy van rajtad, akkor adj le kb 5 kg-ot, ennél többet nem hiszem, hogy kéne, mivel fejlődésben vagy, még nem alakult ki minden.
Ha zavar, sportolj!
Evéssel kapcs. meg hagyd el a műkajákat, gyorséttermi cuccokat, és egyél kevesebb édességet, fehér lisztet mérsékeld, meg cukortartalmú italokat ne nagyon fogyassz.
Kb ennyi.
Fú, én is 14 éves vagyok, 165 cm, és csak 1 kg-val több nálad, szóval 66 kg. [pontosabban 66.2]
Az én álomsúlyom az 53 kg, és én eddig 8 kg-t fogytam. :)
Én azt csinálom, hogy napi olyan 1200-1300 kcal körül eszem [bár van mikor kevesebbet, és van mikor picit többet], édességet nagyon ritkán eszem, és nasikat is, este pedig már nem eszek nehéz dolgokat, csak könnyűeket.
Ne jöjjetek már ezzel a hülye testtömegindexszel! Sokan 23 -as értékkel már egy kövér disznónak néznek ki!
Én 166 cm vagyok és 54 kilóval van rajtam zsír! Normál csontozattal!
Kérdező! Ha nem vagy különösen erős csontú+ vagy izmos, akkor az ideális 52-57kg között. Se több, se kevesebb!
Utolsó:
Csak viszonyításképp írtam.
Azt bezzeg Te sem írtad oda, hogy valaki meg 26-os értékkel sem kövér, mert izmos, pedig akkor ez is lehetne.
Nem látjuk, milyen a csontozata...
normáll csontozatom van. Igen, valóban nem vagyok Rubint Réka.. :) Annyi, hogy sokat táncolok ezért a vádlim meg a felkarom széép (de tényleg!) :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!