Olvasgass itt a fórumon a táplálkozás / fogyókúra tejtermékes kérdései között. A tejtermékek tele vannak hízást okozó/segítő anyagokkal. Persze hogy híznál tőle. De ehhez is kell enni, mondjuk a zsíros ételek önmagukban túl jól emészthetők, túl egészségesek ahhoz hogy hízást okozzanak. De cukorral(liszttel) és tejtermékkel együtt már elkezdi raktározni a tápanyagokat a szervezeted. Így kell kombinálni + kell kalóriamennyiség is hízáshoz.
2013. jún. 9. 16:15
4/6 anonim válasza:
Nem szerencsés túl cukrozni a szervezeted. Manapság nagyon sok a cukorbeteg fiatal ! A zsírok túlzott, egyoldalú előnyben részesítése szintén egészségtelen. A kettőt kombináltan, fokozottabb mennyiségben érdemes fogyasztani. Például csokoládéban....Nem szabad megfeledkezni a kellő fehérje bevitelről sem ! Ezek mellet még szükséges a vitaminok pótlása is. Tehát kiegyensúlyozott de nagyobb mennyiségű táplálék fogyasztása a legjobb. Sajnos, azt kell mondanom, manapság egy hízókúra legalább annyira drága, mint egy fogyózás....
2013. jún. 13. 10:13
5/6 anonim válasza:
Szerintem olcsóbb hízni. Vesztek 10 kiló lisztet, kb. 1300 forint, és heti 1 kilót lehet felszedni vele. Mellé még 1000 forintnyi zsír (kb. 1 kiló) együtt a lisztes kaja zsírral kevesebb mint 3000 ft/hét és lehet hízni. Ez havi 12000 ft alatt van (de ezt a pénzt akár még felezni is lehet..! én jó nagy ráhagyással számolok most) viszont olyan hízókúrát lehet csapni ennyi pénzből. Sőt, még rohadt finom kajákat is lehet csinálni, mindenféle pogácsát, hájas édes tésztákat ha már hízás.
Mellé egy kis olcsó tej, tejtermék.. Amíg a glutén nem rohasztja szét a bélhámot addig 100 - 150 kilót is elérheti egy emberdisznaj ilyen takarmányon szerintem.
Fogyáshoz viszont több zsír / vagy sok zöldség kell, ezek akárhogy is, de drágábbak mint a liszt. Ráadásul a hús sem ártana, majdnem 4x drágább mint a liszt - most 400 forintos csirke szívvel/májjal számolok, ha 800 forintos darált hús lenne az már 7x-8x drágább mint a liszt :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!