Mivel lehetne el kesziteni a csirkemellt, hogy ne hizlaljon? Foliaban hogyan keszitsem el? Ti milyen recepteket szoktatok hasznalni? Irjatok egy parat lecci!
Utana kerestem a neten de hat semmi jot nem adott ki, es nem is azt amire kivancsi voltam..
Dietazok, ugyhogy jo lenne egy-ket bevalt recept, hogy hogyan lehetne elkesziteni a csirkemellett,hogy ne hizlaljon de vmi ize is legyen, mert a so bors olaj nelkuli sutes mar a konyokomon jon ki.
Arra gondoltam,hogy ananasszal zold fuszerekkel meg probalom pici olivaolajban meg sutni..
Ez jo lenne igy?
Koszonom a valaszokat!
Tehát az olivaolaj aminek bármikor megnézhetjük a zsírsav összetételét, és a vaj (szintén, gugli) között van egy különbség: egyik nem hizlal.
Egyik sem okoz inzulinválaszt, tehát maga a vérbe kerülő zsírsavak nem fognak túlzott mértékben bekerülni a sejtjeidbe, nem tudnak zsírpárna növekedést okozni inzulin nélkül (pl. cukorevés nélkül). Nem tudom neked hogy értették... de lehet nem vettek komolyan vagy a tanácsadóid nem voltak kellőképp komolyak, esetleg eléggé képzettek (a zsírok terén).
TaplalkozasHarcmuves-nek igaza van ( mint mindig ): a vaj sem és az olaj sem járul hozzá a zsírszövet kialakulásához, felesleges azt a tévhitet táplálni, miszerint a vaj egészségtelen vagy káros volna. A modern “ táplálkozás szakértők “ terjesztették el ezt a tényt, hamis adatokra alapozva.
Ehelyett valóban inkább foglalkozhattak volna azzal, hogy az olívaolaj felhevítésének veszélyeit kiemeljék, ahogyan azt az egyik válaszoló írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!