Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Bulimiások, ti hogy hánytatját...

Bulimiások, ti hogy hánytatjátok magatok?

Figyelt kérdés
Próbáltam az ujjam, vagy egy fogkefét ledugni a torkomon, de semmi haszna...

2013. júl. 12. 13:34
 1/8 anonim válasza:
51%
Ragassz ossze 2 fogkefet, akkor lehet mar sikerulni fog
2013. júl. 12. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem szép dolog hánytató tippeket kérni, mikor tudod, hogy amit csinálsz egy betegség és egyáltalán nem teszel jót magadnak vele.
2013. júl. 12. 14:14
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Nem hánytatnod kellene magad ,hanem normálisan kajálni úgy nem híznál el.
2013. júl. 12. 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus, pszichiáter + dietetikus. Ez egyébként a mentális betegségek téma, nem a táplálkozás!
2013. júl. 12. 19:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
El sem tudom képzelni, hogy hogy csinálják. Hétvégén elkapott egy hányós-hasmenős vírus, amiről először nem tudtam, hogy az, csak rossz volt a közérzetem, úgy éreztem, jobb lenne, ha kijönne a gyomromból, ami benne van. Ezért hát próbálkoztam, ledugtam az ujjam, a fogkefém, de semmi, csak öklendeztem. Már attól öklendezni szoktam, ha a hátsó fogaimat mosom, viszont hányni nem tudtam akárhogy próbáltam. Sebaj, kb. egy óra múlva jött magától is sugárba, de hogy én magamat képtelen vagyok hánytatni, az tuti, és a wc felett gubbasztva nem volt jobb dolgom, mint ezen gondolkodni, hogy vajon hogyan csinálják ezt a bulímiások, mikor ez tök nehéznek tűnik... :D De amúgy emberek, komolyan, ne itt adjatok már egymásnak tippeket. Tessék szépen pszichiáterhez menni.
2013. júl. 23. 01:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Én ugyan sohasem hánytam készakarva, de el tudom képzelni, hogy ha lenyelsz mondjuk 20 centi cérnát, aztán felhúzod, akkor más is jön vele.
2013. júl. 23. 18:09
 7/8 anonim válasza:

Azt ugye tudod, hogy a hanyas ''olyan jot tesz'' a fogaknak, hogy a bulimiasoke hullik a leghamarabb?

Ugyhogy nagyon ''megeri'' kiserletezni. Hajra!

2013. júl. 26. 13:18
 8/8 anonim válasza:
ha az ujjadat lennhagyod hosszabb ideig biztos menni fog
2014. márc. 16. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!