Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ennyi kajától lehet hízni...

Ennyi kajától lehet hízni egyáltalán? Többi lent

Figyelt kérdés

Na szóval naponta 3x max 4x eszek.

Reggel 10 körül : 2 tojás, sült szalonna, 1 szelet fehérkenyér

délután : [link]

+ 1 tányér gyümölcsleves

kora-este : 3 szelet fehér kenyér + szalámi

Lefekvés előtt is eszek valamit de nem mindig, vagy szendvicset vagy valami főtt kaját ami van.

Ennyi táplálék elég nekem? 191 cm 70 kg 18F

2013. júl. 11. 18:58
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nem minden nap ezt eszem csak példának írtam tegnapi nap alapján
2013. júl. 11. 18:59
 2/12 anonim ***** válasza:
Az attól függ, mennyi munkát végzel, mennyit sportolsz ennyi energia bevitel mellett. Ha egész nap a TV vagy a gép előtt punnyadsz akkor elég.
2013. júl. 12. 01:42
 3/12 A kérdező kommentje:
2-3 naponta súlyzózgatok kb 1-2 órát ennyi mozgást csinálok csak, többi napon punnyadás
2013. júl. 12. 10:59
 4/12 anonim ***** válasza:

Lehet. Anyagcsere, emésztés kérdése. Lehet hasonló étkezéssel 30 éves korodig nem híznál, 50 éves korodra viszont kifejezetten hájas lennél.

A kenyérevés sosem kifizetődő, a zöldség, hús, szalonnaevős igen.

Elégnek szerintem zöldségszegény, ezért nem mondanám hogy elég.

2013. júl. 12. 13:36
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát megpróbálok többet enni de annyira nincs étvágyam...télen jobb nyáron mindig lefogyok kicsit.
2013. júl. 12. 14:12
 6/12 anonim ***** válasza:

Egyél több zsírt.

Egyébként mit szeretnél? Izmosodáshoz jó a sok zsír, fehérje (hús) és kevesebb ch. Hízáshoz (zsírosodáshoz) sok szénhidrát, tejtermék előnyös (vagyis szerintem hátrányos).

2013. júl. 12. 14:15
 7/12 A kérdező kommentje:
igazából mind1 mert csont és bőr vagyok szinte...de mindig is vékony voltam szerintem ez genetika vagy nemtom, mostanában sikerült talán pár kilót felszedni. Köszi a választ :D
2013. júl. 12. 14:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom sportolsz-e, de kezdj el valamit, akkor a táplálékot is jobban kívánni fogod + nem leszel csont és bőr...
2013. júl. 14. 03:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Eddz többet, egyél többet és jobbat (több zsírt, több húst, kenyér helyett zöldséget).
2013. júl. 14. 08:48
 10/12 A kérdező kommentje:
Oké igyekszem!!!! motiváció megvan mi kell más :D kösz
2013. júl. 14. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!