Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízni akarok csak rendes...

Hízni akarok csak rendes étellel, hogyan?

Figyelt kérdés
180cm 63kg os 16 éves fiú vagyok és szeretnék hízni mivel kondizok.Néztem tömegnövelő étkezéseket de mindig volt valamilyen izé amit külön be kell még venni, de én olyat nem akarok.Van e olyan oldal ahol meg tudnám nézni hogy mennyi kalória,szénhidrát stb van abban az ételben.Hogyan tudnék jó étrendet találni magamnak?

2013. júl. 9. 14:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Sok hús, tojás. Amikben sok a fehérje.
2013. júl. 9. 15:04
 2/2 anonim ***** válasza:
45%

Mellé sok zsír, hogy legyen energia és ha már testépítés, akkor szénhidrát, legalább edzések után sok rizs. A sok relatív fogalom, TÉNYLEG SOK.

Ha zsírosodsz, akkor kevesebb szénhidrát is elég lesz, akkor túlteljesítetted magad. :)

Vannak irányadó mennyiségek, hogy mennyi fehérje és szénhidráttal érdemes indulni, ez általában elég sok szénhidrát és kevés zsír, én a zsíron mindig emelnék, a szénhidráton csökkentenék de több jó út is van.

Builder.hu-n találsz jó étrendeket, nem értem mi a probléma. Az hogy fehérjeport is írtak? Hát egyél húst, ne fehérjeport..

2013. júl. 10. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!