Miert akarok MINDIG, de tenyleg MINDIG enni?
Allandoan csak ennek, akarmit csinalok kozben arra gondolok, hogy mikor ehetek megint. Utalom azt az erzest, amikor tele vagyok es mar nem birok enni. Mindig azt varom, hogy mikor korog mar a gyomrom, hogy egyek. Igazabol kivanok en mindent, meleg kajat, szendicset, gyumolcsoket, edessegeket. Sokszor jarkalok a lakasba es nezem, hogy epp mit ehetnek. De gyakran, ha tesom asztalan van csoki azt is megeszem. Es tudom, hogy balhe lesz belole, de nem erdekel, mert akkor jol esik. Amugy nem vagyok kover, de azert megis zavar. Szerintetek mitol lehet? Mit tegyek?
15L
Ebben a korban ez természetes, nyugi! :) Fejlődő szervezeted sok energiát igényel, és ezért ennél folyton. Próbálj meg mással foglalkozni, tereld el vmi hobbival a figyelmed, ha zavar. :)
18/L
Pótcselekvés.
Meg fellököd szemét kajákkal a vércukorszintedet, és nagyon kívánós leszel. Lakj jól étellel, nézd meg milyen érzés: hús, zsír, zöldségek.
Dettó!! Én akkor is ennék mikor amőgy nem vagyok éhes.. Megőrülök basszus!
Mostmár azt csinálom hogy teleiszom magam turmixokkal és próbálok nem a kajára gondolni. És ez egész jól beválik már három napja :)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!