Miért nem tudom magam rávenni már?
Nyár van, de nem hogy nem kezdtem el formába jönni, nem is motivál semmi. Egyre pufibb vagyok, az arcom szörnyen kezd kinézni, pedig régen állandóan dicsértek, milyen helyes vagyok. Jobban leköt már a tanulás, meg komolyabb dolgok. Ezek mellett valamiért meg nem megy, hogy lefogyjak pár kilót. Nem tudok odafigyelni az egészségemre. Mit tegyek? Úgy érzem csúszok lefele a lejtőn egészségileg és esztétikailag főleg.
18/l
160/54 kg, de 51-nál érzem jól magam. Második: jó neked. Én idegességemben eszek sokszor. Amikor csak az érdekelt hogy pasizzak vag hogy a barátaimmal legyek akkor nem stresszeltem és emiatt nem híztam. De most nem tudok ellene mit tenni sokszor.
Köszi a válaszokat.
Jelenleg nem eléggé fontos neked. Majd rájössz, hogy bizony fontos odafigyelni hogy jól egyél és eddzél. Vagy nem, a legtöbb embert az sem érdekli, ha 50 éves korában infarktust kap és kínok között meghal, és persze már előtte is krónikus betegségektől szenvednek.
Tehát nem kell arra számítani, hogy majd megváltozol és egyszercsak fontos lesz az edzésed, életmódod :)
Az a saját döntésed, de ne azért csináld mert elvárásnak érzed hogy eddz, hogy figyelj az egészségedre. EZ KAMU! Senkit nem érdekel az egészséged, kizárólag téged. Ha téged sem, akkor ez a helyzet, el kell tudni fogadni sajnos.
Hívd el a barátaidat játszani. Ha nem vagy formában, és csak úgy belevágnál, mondjuk elmennél futni, hamar kifulladnál, és csalódnál, ami még demotiváltabbá tenne. Én a barátnőmmel mentem tollasozni, s mivel eléggé bénán kezdtük, rengeteget futkostunk közben, meg hajolgattunk, meglepődtem, mennyire el lehet benne fáradni. Mentünk strandra is, ott többen játszottunk labdával, a vízben is jól el lehet fáradni, tehát jó mozgás. Aztán ha már nem fárasztanak el ezek, akkor jöhet egy kis kocogás, vagy biciklizés bármikor. A tanulásban is muszáj szünetet tartani, a barátokkal úgyis találkozol, töltsd hasznosan az idődet!
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!