Hogyan tudnám magam rávenni az evésre? SOS 36 órája nem ettem jóformán semmit!
Csütörtök este csúnyán összekaptunk a barátommal, és másnap már éreztem h baj lesz. (1000km távolságban vagyunk) EGész nap nem értem utol, és teljesen kétségbe is voltam esve. Végül sikerült levelet váltanunk, majdnem szakítás lett belőle, ám képtelen voltam enni. Egyszerűen csütörtök este óta érzem úgy magam, mintha tele lennék. Max szomjas vagyok, vagy néha muszájból letoltam egy kekszet.
Tudom,h ennem kéne, viszont ha elkezdek enni, hányingerem lesz tőle, és abbahagyom, nincs kedvem öklendezni.
Ma jön ki értem a párom, már úton van, viszont elvileg nyugodtnak kéne lennem, mégsem érzem úgy magam.
Az előbb 5 percre éreztem, hogy felfordulok olyan éhes vagyok, de mire eljutottam a fánkig, addigra újra visszaestem a nem vagyok éhes kategóriába, és alig birtam megenni. Egyszerűen olyan érzés, mintha úgy ennék, hogy nem is kívánom.
Mit csináljak?!?! Segítsetek kérlek, tudom, hogy nem jó ez így, de a relaxálós zenék sem segitenek.
Tényleg egy ilyen hatalmas nem kivánom az ételt kategoriába vagyok. félek rosszul leszek nemsokára
Ha nagyon nem bírok semmit sem lenyelni akkor valami folyékony táplálóbbat szoktam fogyasztani.
Pl. joghurt, gyümölcsturmix, gyümölcslé, vagy akár fagyi, az is jobb, mint a semmi.
tényleg az az egyetlen probléma, hogy világéletemben (ami 20) úgy ettem, hogy csak akkor mikor éhes voltam.
Képtelen vagyok úgy enni, hogy nem vagyok éhes. Talán egyedül anyukám tudott belémnyomorgatni valami kaját, de magamtól soha...
Már relaxálos zenét is hallgatok, h oldódjak...
Attól félek még, hogy ha ideér a párom, akkor hirtelen fogok olyan éhes lenni, hogy elájulok.. azt pedig nem szeretném.
igyekszem üditőt inni, és magas cukortartalmú dolgokat enni, hogy ha nem is eszem, (v csak keveset) de ne áljuljak el.
Ez ideiglenes jó? :S
Egyél 1-2 apróbb falat sajtot,pirítóst, ilyesmiket,és ami a legfontosabb,nyugodj meg! Az idegesség miatt vagy hányingered csak,nem a kajától.Egyébként az éhség is okoz hányingert.
Sok sikert neked,és jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!