Az normális, ha naponta 6-7-szer megyek WC-re nagy dolgozni?
Ha nincsen semmi bajom, teljesen egészséges vagyok, akkor is napjában 6-7-szer megyek kb wc-re...
(Ha hasmenésem van, akkor fél óra-óránként.)
Ez normális? Csak mert mások mondják, hogy napi 1-szer, max 2-szer mennek.
Óh! Nem halálos betegségre gondolok :)
De higgyétek el hosszú távon nem egészséges ez, és OKA van. Biztosan sokan le fognak hurrogni,de akkor is: el kéne felejteni (egy időre legalább) a tejet. Sok minden változhat.
Mikor egészséges vagyok naponta 1-szer.
Most olyan napok vannak idén már sokadik, hogy óánkénti wc-re rohanás.
Emellett még csikarféle (buborékolást köldök magasságában vagy fenebb/lejjebb lehet érezni) is, tehát előre tudom, hogy meglesz az 5. menetel is, vagy úgy h a 4.-ben nem tudott minden ürülni.
Mindez már sokadik nap, úgy hogy közben napok azért tiszták maradtak, akkor nem volt hasmenéses, de még wc se, hisz előző napban ennyi ha kijön...
A mai 1., 2. ágyból kirohanva (felkelés előtt), a többi is rohanós.
Valami nagyon betett, de az egyszeri alkalom lenne. Ehelyett gyanús, hogy idén már legalább a 3. ilyen egész nap reggeltől wc-re járós (másnak a háztartásban nincs).
A nap első szakában egyszerűség kedvéért 5 wc-zésig (eltelik vele 10 óra) rottyon vagyok! WC-hez kötve.
Tej maga nem volt fogyasztva.
Milyen vizsgálatot kell kérni ilyenkor?
"bélgyulladás,valamilyen érzékenység,de akár pajzsmirigy túlműködés is" Ezek mind lehetnének, de ha mondjuk nem ezek, akkor mi lehet még?
#17+
bealvás és megvolt a pisivel kipattanás, 6.hasmenés és lesz még... ez az ülésből is érződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!