Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen egészségügyi problémáim...

Milyen egészségügyi problémáim lehetnek, ha kevés húst eszek?

Figyelt kérdés
csak csirkemellet eszek, azt se sokat, kb 2 hetente egy keveset, de néha szoktam ilyen csomagolt, vékony szeletelt sonkát enni, kb heti egyszer 2 darabot..tudom, hogy nem sok, de más húst nem szeretek, és ezeket is csak elvislem, mert tudom, hogy valamennyi húst kell ennem. sosem szerettem, gyerekkoromban is csak akkor ettem, amikor anya már lenyomta a torkomon(nem szó szerint, ne hívjuk gyámügyeseket még) az a baj, hogy pótolni se nagyon tudom, próbáltam a szóját sokféleképp, de mindig hányinger lett a vége. leginkább tejtermékeket, gyümölcsöket és gabonaféléket eszek, tudom, hogy a hús fontos, de nem megy. milyen problémáim lehetnek hosszú távon?
2013. jún. 27. 10:54
1 2
 11/11 anonim válasza:

További javítás : 1800 huf / kg -ért SPI ami kb 2000 huf / fehérje ( nagyon, nagyon jó ár, hidd el )

Javaslom : [link]

Továbbá : [link]

2013. szept. 13. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!