Normális, hogy nem érzem az éhséget?
Azt jól gondolod - mert másképp tényleg hülyeség lenne -, hogy nem arra értettem, hogy addig eszel, amíg van előtted.
Én arra gondoltam, ami egy teljes étkezésnek fogható fel : tehát 1 tál (28 centis, nem az az őrült nagy amire néhol rászoktatnak) meleg étel, vagy 2-3 szelet kenyérnek megfelelő kalória.
Szóval nem az, amikor 1 szelet csoki formájában "bekapok gyors' valamit", ami alkalmi dolog, de nem is az, hogy nem állok le.
Szerintem mást nem lehet teljes étkezésnek tekinteni, ha a napi N×-i étkezés kérdéséről vitatkozunk.
És gondoltam, hogy ebből ma már a 3× kell az elég legyen, megfelelő elosztásnál is ennyit tudna a természet kiszolgálni - (Bár azt szögezzük le, jelenleg KÖZELÉBEN sem vagyunk, és nem is leszünk a >megfelelő elosztásnak< még nagyon sokáig >> ld.: Afrika).
De ezt mind inkább az átlagemberre értettem, tág határokkal.
Olyan nagy szélsőségben, mint amikor valaki napi 8 órában végez nehéz fizikai munkát - és az mondjuk tényleg nehéz fizikai munka egy vasgyárban -, akkor nem szabad sajnálni a napi 5×-it sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!