Normális, hogy nem érzem az éhséget?
Szia!
Menj el gasztroenterológushoz. Én sem éhséget, sem szomjat nem érzek 1 éve, de én más tészta vagyok, mert kórosan lefogytam. Lehet, ha visszhíznék, visszajönne az éhségem is. Szóval a Te esetedben gasztoenterológiai kivizsgálás.
"napi 5x étkezz"
Úúúú, az nem sok egy kicsit?! ;)
Napi 5×-i étkezés az azért manapság még mindig sok kicsit. Igaz, a középkorban meg a napi 3×-i étkezéssel voltak ugyanígy, akkor a napi 2 már bőségesnek számított.
A napi 5×-i étkezés az max. akkor lehet bevett, ha egyrészt tehetős vagy (és nem másokon élsz), másrészt meg holt biztos, hogy nem egészségtelen az számodra, nem fogsz elhízni tőle, stb.
De még ilyenkor így is megvan az eséje, hogy aki a napi 5×-i étkezésre rászokik, az ha "szorult helyzetbe kerül", kevésbé fogja bírni, ingerült lesz, stb-stb.
Nem vágom, hogy miről beszélsz.
Napi egyszeri étkezéssel is lehet (bár elég nehéz) annyit enni, ami tényleg sok (hízunk) és ötszörivel is, hogy fogyjunk.
Az étkezés nem azt jelenti, hogy addig eszünk, amíg kaja van előttünk, vagy meg sem bírunk mozdulni. De gondolom, Te sem így gondoltad, ezért írtam: nem értem, miről beszélsz.
Ha arra gondolsz, hogy biológiailag mi az optimális, arról lehet vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!