Valaki segitene? Mar kikeszulok.
Szoval reggel ettem egy zsemlet. Azota egyszeruen nem birtam megehezni. Kint voltam a kertbe elkezdett fajni a fejem, faradtsagot ereztem es kicsit szedultem. Megkivantam az etelt, bejottem enni. (gondoltam attol vagyok mar rosszul h nem ettem). Aztan leultem joizuen enni majd elment az etvagyam.
Rettegek a hanyastol, par napja gyomorrontasom volt, szerencsere nem hanytam, de nagyon rosszul voltam. Azota annyira felek, hogy megint az lesz, hogy alig eszek. Tudom, hogy ez beteges. De a szuleimnek nem akarom mondani igy ha nem kell a kaja, becsomagolom egy szalvetaba es kidobom. Elotte siman megettem 2 szendvicset egyszerre. Azota van, hogy csak egy felet. Ez mar lehet pszihes, hogy szinte meg se ehezek?
amugy azota se mult el a fejfajasom meg a szedulesem. En le akarok kuzdeni ezt az egeszet...mit tegyek?
16/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!