Kiütések permetes gyümölcs evése után? Létezik?
Ha permetezitek akkor mosd meg, ilyen egyszerű.
Nem életkortól függ és amúgy is az ilyen szereknek van élelmezésügyi várakozási ideje, azt nem árt betartani.
Eszed a permetszert mert 19 éves elmúltál, és csodálkozol hogy allergiás reakció (legalábbis kiütés) jelentkezik utána?
Nem értem a kérdést. Levágom egy ujjam és kiírok egy kérdést hogy vágás után vérzik, létezik?
A lakosság nagy része beteg. Egyéb hozzáfűznivaló kedves 'én aztán mosás nélkül megeszem a permetes gyümölcsöt és csodálkozom a kiütéseken'.
De tessék, allergiákat okoz a vegyszereken kívül, és valószínűleg nagyobb mértékben és ELKERÜLHETŐ módon a:
- gabonákban lévő glutén és lektinek
- a burgonyában, hüvelyesekben lévő lektinek
- a tej és tejtermékek
Ha ezeket nem eszed, néhány nap vagy pár hét alatt elmúlhatnak a kiütéseid.
És héjj, mosd meg a rohadt gyümölcsöt..
Bocsánat, indulatszó volt. A gyümölcsöt mosd le. Nem azért, mert ezen fog múlni az egészséged, de ha tudod hogy permetezett, eleve a levegőből rárakódhat ez-az, akkor ennyit meg lehet tenni. Tudom megvan a varázsa a fáról evésnek. Oké, legyen így is, de nem nagy erőfeszítés előre leszedni a gyümölcsöt és a nagyobb mennyiséget leöblíteni fogyasztás előtt. Ártani ez nem árthat.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!