Fehérje turmix károsak az emberre?
Úgy érted a fehérjefogyasztás káros-e?
Nem, az ember húsevő, alapvetően nem káros ránk a fehérjefogyasztás.
Nem tudom megnyitni az első linkszerűségét, de azt sem értem, hogy jött egy fehérjeforrásból a mennyiség.
A kérdés tárgya nem káros a szervezetre. Egyszerű szűrt fehérjék, semmi több. Nem tesznek bele gonosz hormonokat sem -.-
A belső szerveket meg annyira terheli meg a fehérjemennyiség, ahány százezer testépítő kerül naponta kórházba azok közül, akik követik az étrendet. Nem sok.
"nem azokra a fehérje turmix porok amiket testépítő boltokba lehet kapni. "
ÍRD LE MIBŐL KÉSZÜLNEK AZOK A FEHÉRJE TURMIX POROK. És akkor rájössz a hibádra.
"az első kommentelő kicsit meg győzőt hogy valószínű elégé meg terheli a belső szerveket."
Az első válaszoló belinkelt egy gennyláda értelmetlen oldalon közzétett értelmetlen cikket.
Nem értek egyet a tejevéssel, így a tejfehérjét tartalmazó táplálék kiegészítőkkel. Ugyan így vagyok a szójával. DE általánosságban kijelenteni, hogy egy jó minőségű fehérjepor káros, megviseli a testünket.. aki így gondolja, az LEGYEN VEGETÁRIÁNUS. Aztán rá fog jönni szépen magától hogy ez így mégsem jó, és kell az a fehérje. Namost ha pedig a disznó felkoncolt sonkáját megeszed, akkor a tojás és a marha proteint is megeheted..
Most őszinte lesz. gondolom ez KOMLY válaszolóknál ritka. Látom mit írok, de kisssé nehezen,
Tehát:
Igazi Aczélos választ kapsz. ilyat amit meg sem érdmelsz, de legalább őszinte lesz.
A fehérje egy alapvető tápanyag (próbálok helyes betűket haszbálni)
Mindegy mi az, te csak egyed, merterősödni akarsz. most ne foglalkozz azzl, hogy milyen protein. egyed edzés után, 30 g fehérjét, segít. ennyi a lényeg. ez lehetne tojás vagy marha protein, de ha tejsavó az sem baj. többet ne rágódj a kérdésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!