Miért nem tudok hízn?

Szia!
A testépítés rovatban nem találtam a kérdésed. Szerintem ott is tedd fel. Kicsit több info kéne. Az, hogy "iszom a shake-et", meg hogy "eszem rendesen", kicsit kevés. Milyen és mennyi shake-et iszol, mit és mennyit eszel, mennyit és hogyan edzel? Mióta csinálod. A kezdők még képesek egyszerre hájat leadni és izmot felépíteni. Ez később abbamarad és vagy csak ez, vagy csak az fog menni. Legáltalánosabb megoldás ilyenkor, hogy többet kell enned. Rengeteg írás van erről a neten.
Vagy szerezd meg Drugs Bunny "A sárga kapszula" c. könyvét.
Nyugodtan kérdezz meg bárkit az edzőteremben is. A nagy darab gyúrósok imádnak ilyenekről beszélni.
Ha leírod részletesen, mit és hogyan csinálsz, itt is sokan tudnak segíteni. Ha "csak" "izmosodsz" és nem nő a tömeged, akkor tuti, hogy nem eszel eleget, ahhoz, hogy tömeget növelj, viszont az edzéstől definiáltabbak, formásabbak az izmaid, ezért látszanak jobban.
Szia köszönöm a válaszod. Olvastam a sárga kapszula c. könyvet. Mass 20-at tolok jelenleg mert jumbora nem futja de szerintem van olyan jó ezis :) Napjában próbálok 4-5 enni (reggeli,tízórai,ebéd,nasi,vacsora) Van amikor sajnos nem jön össze de ilyenkor is próbálom a kalória mennyiséget bevinni több kevesebb sikerrel. Általában rizst és tésztát eszem dögivel plusz csirke mellet. De mivel tanuló vagyok így nem rendelkezem túl sok pénzzel szóval próbálom úgy csinálni, hogy egyik nap tészta esetleg még másnap is aztán csirkemell. Adagban nem tudom mennyit ehetek de degeszre eszem magam. Szóval úgy értve hogy több már nem férne belém még édesség sem.
Az egyik nagy hibám hogy dohányzom bár próbálok leszokni július 1-től pedig leszokom teljesen. A másik nagy hibám nem tudom mennyire ártalmas hogy az édességek rabja vagyok szóval hogy reggeli és tízórai között lecsúszik egy egy csoki vagy a nagy melegben fagyi de nem megy az étkezések rovására illetve étkezés mellé sok kólát és cukrot üdítőt iszom.
Sokszor kérdezek a kondi teremben mert nem akarok fölösleges köröket futni inkább biztosra megyek és kérdezek. Heti 3-4 alkalom az intenzív edzés de kardiót edzést én nem végzek nem tudom ez mennyire baj nem bírná nagyon a szívem.
Ha esetleg van valami meglátásod szívesen fogadom ! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!