Mit tehetek, ha állandó szédüléssel küzdök?! A háziorvosom megméri a vérnyomásomat, leírja és gyógyszert ír fel, ~ennyi~! Maszekban nincsen pénzem elmenni orvoshoz? Ez így nem élet, tanácstalan vagyok ... . Mit tegyek?
Figyelt kérdés
ma 17:02
1/4 anonim 

válasza:

Szia édesanyám is így van. Keress fül orr gégészt. Valószínűleg a kristályok vannak elmozdulva a füledben. Addig nem lesz jobb míg nem kapsz rá gyógyszert.
2/4 anonim 

válasza:

milyen a vérnyomás? mi a gyógyszer? használ? mást vizsgálatk már? biztosan a vérnyomás okozza? iszol elég folyadékot? eleget alszol? nem küzdesz szorongással? nem stresszelsz? mióta tart? mikor jön elő?
kevés az infó
3/4 anonim 

válasza:

Fül-orr gégészetre kérj időpontot, TB alapon, nem kell magán.
4/4 anonim 

válasza:

Esetleg vashiány? Én attól szédültem annó’ 0-24.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!