Dóri0717 kérdése:
Miért nem sikerül híznom?
Figyelt kérdés
Minden nap fogyasztok chipszet, csokit, sütit, fehér kenyeret, cukros üdítőket, bekajálok akár este 11kor, mégsem hízom 5 éve semmi. 21 évesen 175 centi és 49 kiló vagyok. A családomban mindenki teltebb. Ez adódhat betegségből?2013. jún. 18. 13:29
1/4 anonim válasza:
Szia!
Fogyassz komplex szénhidrátokat.(Rizs,teljes kiőrlésű cuccok, gersli, esetleg krumpli) Mivel ektomorf ("nehezen hízó") alkat vagy, ezeket az egyszerű szénhidrátforrásokat amiket fent említettél, a szervezeted energiaként hasznosítja, mielőtt lerakódna.
2/4 anonim 

válasza:

Mit ettél ma? mennyiség is érdekel...
3/4 anonim 

válasza:

Nem attól fogsz hízni, hogy csupa egészségtelen kajával tömöd magad tele.. hanem attól, hogy tudatosan naponta többször eszel, rendeszeresen mozogsz vagy sportolsz. Én 22 éves lány vagyok, évekig iszonyatosan vékony voltam, mindent próbáltam.. én is tömtem magamba az egészségtelen kajákat, mégse volt eredménye. Aztán 20évesen elkezdtem edzőterembe járni, sokat mozogtam, napi 5x étkezésem volt. Este banánturmix, reggel zabpehely. És ez mellé akkor szedtem a B vitamin komplexet, ami még plusz étvágyat is adott. Én 163 cm vagyok és most 48 kg.. de én kereken 40ről kezdtem.. És egyééébként az is való igaz, hogy akkor fogsz jobban hízni ha nem görcsölsz rá:) .. Amig engem nagyon érdekelt, hogy mit gondolnak mások vagy takagattam magam, nem híztam. Most kicsit több mint fél éve nem edzek, de nem fogytam egy dekát sem és remélem még sikerül vagy 2kg-ot hízni:) Sok sikert neked is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2. kommentelő: mit ettem? Tegnap reggel 4 virslit ettem kenyérrel, utána teáztam, majd pilóta tallért ettem hozzá. Később 8db kis háromszög szendvicset ettem, fagyiztam, du. a burgeking-be 2 kis szendvicset ettem krumplival, vacsira marhapörit ettem nokedlival.
2013. jún. 19. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!