így sikerülhet híznom?
Figyelt kérdés
sziasztok, pár kilót kéne híznom, ilyen étrend mellett lehetséges vagy még mindig kevés? jelenleg mindent megeszek amit megkívánt. Ma ezeket ettem; reggeli: egy kifli (tk és 30g) mellé egy pohár tej. (1.5%) (tudom hogy ez így kevés de reggel csak erre van időm.) ebéd: egy tányér sajtos Bolognai spagetti (450g kb.) délután nasi: egy gombóc fagyi és egy túró Rudi. vacsora: egy tk kifli lekvárral és vajjal megkenve és mellé egy joghurt. és később egy alma. Emellett ma 10 percet tornáztam és 1órát sétáltam, és + a napi teendők. 164/452013. máj. 10. 18:19
1/1 anonim válasza:
Reggeli: szendvics, sok feltéttel, teljes kiőrlésű kenyérrel/kiflivel/zsemlével.
Tízórai: olajos magvak, turmixok, joghurtok, gyümölcs.
Ebéd: pl. hal, krumplival és párolt zöldségekkel.
Uzsonna: kekszek, gyümölcs, egy kifli túró rudival.
Vacsora: főzelékek, fasírttal.
Sok folyadék, rendszeresség, sport!
Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!