Ez mért van? Igaz, hogy híznom/izmosodnom kell, de nagyon zavar
Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy ahogy már leírtam tömeget kéne növelnem (155cm és 40-41kg) legalább 43 szeretnék lenni.
az a bajom, hogy ebéd után illetve este mindig rám tör egy "ehetnék" roham. nagyon kívánom a csokikat és hiába eszek, semmi.
azt se mondhatom, hogy azért van mert megvonok magamtól vmit, hiszem pl. tegnap vacsira megettem 2 kakaós csigát 0.5L kakaóval.
tegnap előtt szintén vacsira meg islert, puncs szeletet meg tiramisut ettem.
szal nem vonom meg magamtól az édességeket. viszont minden nap van tesiórám+ 5-től 1.5 órás edzésem. néha edzés előtt még súlyzózok itthon.
szal ha úgy nézzük akkor 1 héten 3x van olyan nap hogy 3 "edzésem" van.
2013. febr. 21. 07:02
1/1 anonim válasza:
Addig míg el nem éred a kívánt súlyt hagyd és aztán(45kg után) kell tenned ellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!