Hogyan változtassak életmódot?
Figyelt kérdés
kiskorom óta elég duci vagyok (voltam)... szeptember óta mindennap sportolok napi 1500 kalóriával, de amint egy hétig nem tornázok nagyon gyorsan szedek fel fölösleget... olvastam a diétáról és arról, hogy életmódot kell változtatni, de amíg anya főz rám, addig nem tudok...természetesen a sportot folytatom tovább, de ha nem tudom megcsinálni (mintmár mondtam)--> hízok...mit csináljak? 14/L2013. jún. 16. 19:12
1/1 Szintiszoli123 válasza:
SZia!
Mennyi a súlyod és menniy a testmagasságod? Az 1500 kalóriát hogyan számoltad ki? Sport mellett az kevésnek tűnik a hízáshoz. Pajzsmirígyedet vizsgálták mér? MEg kell nézni a TSH-d értékét, de valószínűleg nem ott lesz a gond. Miket főz anyukád. Mennyit sportolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!