Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Két kérdésem is van! Mitől...

Két kérdésem is van! Mitől lehet? (lent)

Figyelt kérdés

Az első kérdésem,hogy mikor eszek (rendes ételt,nem nassolnivalókra gondolok),az utolsó falatnál mindig hányingerem lesz,és csak akkor múlik el,ha iszok rá egy kis vizet.Pedig néha ez akkor is előfordul,mikor még éhes vagyok,de a hányingeremtől nem tudok többet enni.

A másik kérdésem az,hogy mostanában gyakrabban leszek éhes.Például tegnap este hétkor megvacsoráztam,és 9-kor megint éhes voltam.Most is éhes vagyok,pedig nemrég ettem főtt ételt.

2013. jún. 16. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem gombás a lábam és valószínű egy béltisztítást kéne csinálnom mert én is éhes vagyok állandóan 1-2 óra se telik el és akár malacot tudnám enni óránként..

nem ártana megnézetni magad a biztonság kedvvért csak a hányinger miatt...de az éhség az normális :) jó étvágyat

2013. jún. 16. 19:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2013. jún. 16. 19:12
 3/3 anonim ***** válasza:
És egy béltisztítás neked sem ártana neten guglizz béltisztítás diéta ...hogyan mert valószínű neked is valami gomba vagy baktérium került a szervezetbe és kifog menni ha megcsinálod a kúrát vagy ahogy írtam nézesd meg dokival vagy tojd le de idővel rosszabb lessz,úgy hogy tégy valamit:)
2013. jún. 16. 19:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!