Mi van az anyagcserémmel?
Figyelt kérdés
szóval régebben olyan 50körül volt a súlyom de kb 5-6kilót lefogytam. nem eszek valami sokat. mégis mostansá nagyon gyors az emésztésem. ha picit többet eszem akkor már egy nap 2x van nagy dolgom. de nem értem h mi jön ki belőlem, annyit azért nem eszek. tehát gondolom azért nem tudok hízni mert rögtön ki jön. kellemetlen ez a napi kettő:s elmegyek valahová alig ehetek mert rögtön wécéznem kell. mit tehetnék?2013. jún. 15. 19:10
1/12 anonim 

válasza:

normális, én is 1-2x kakilok :)
2/12 A kérdező kommentje:
de engem zavar:/
2013. jún. 15. 19:20
3/12 anonim 

válasza:

Nem mindegy miket eszel. Ez van sajna, nem minden étel van jó hatással ránk.
4/12 A kérdező kommentje:
igen gondoltam erre. de nincs olyan amitől jobban kijönne ez rajtam
2013. jún. 15. 19:47
5/12 anonim 

válasza:

ha zavar, akkor ehetsz kevesebbet.. amúgy nekem paleóval ilyen h 1-2/ nap. de ha akarom tovább visszatartom és nem nyomom ki, akkor lehet 1 :D
6/12 anonim 

válasza:

Én ja több vizet iszom, olyan 3-3 és fél liter körül, akkor van hogy 4x is megyek egy nap.
7/12 anonim 

válasza:

Glutén nagyon sokaknál okoz 'bizonytalan hasi panaszokat', fogyást vagy hízást.. az érzékenység is változik idővel. Tej dettó. Meg a hatás sem közvetlen fogyasztás után kell hogy jelentkezzen így sokszor nehéz hozzákötni egy adott ételhez.
8/12 A kérdező kommentje:
ígyis nagyon keveset eszek. ettől ha még kevesebbet eszek éhen halok szerintem xd
2013. jún. 15. 20:24
9/12 anonim 

válasza:

akkor szokd meg :D a sok hús is lassít talán
10/12 anonim 

válasza:

a kevés-evés nem opció. tápanyagok kellenek, mégpedig egész sok. de jó minőségű!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!