Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez az étrend jó ha Inzulinrezi...

Ez az étrend jó ha Inzulinrezisztenciám van?

Figyelt kérdés

Szerintetek gond van ezzel az étrenddel ?

107 kilóról indultam 4 hete és 1 hét ! alatt lement 4 kiló azóta még 1 kg de itt toporgok 102 kilónál ... Edzeni járok éppen nem menstruálok és a gyógyszeremet szedem rendesen (Merckformin reggel este 1-1 szem az ezresből ) Inzulinrezisztenciám van és pajzsmiriggyel műtőttek de arra kapom a hormont ,tehát jó a TSH-m (MM-be járok ). Szóval az étrendem :

Reggeli : 2 szelet Tönkölybúza kenyér sonka esetleg és vagy sjt kevés ill . paprika paradicsom

Tízórai : 5 db korpovit és 2 dl . tejeskávé vagy 1 Update puding 3 db abonett

Ebéd : szigorúan rendelve a biztosnság kedvéért Az ÉN diétám vagy Update 1 50 g CH -ig

Uzsi :1 alma vagy 1 cukormentes müzliszelet vagy 1 Update puding

Vacsi : 2 szelet Tönkölykenyér felvágottal esetleg virslivel és zöldfélékkel néha mellé 2 dl tejjel

Szóval ez a diéta heti 3 edzés (cardio ) és a Merckformin mellet nem kellene jobban fogynom ?

Esetleg egyek pl. több salit ? Vagy legyek türelmesebb ? Van amit még kellene nézetni ami miatt nem annyira "gyors " a fogyás ?

Köszönöm a segítségeteket :)

2013. jún. 15. 08:06
1 2
 1/14 Szintiszoli123 ***** válasza:

Helló!

Nehéz erre így válaszolni, több részletet kéne ismerni. A kaja alapból jónak tűnik, bár estére nem biztos hopgy kell ennyi CH, helyette züldség, hús, zsír, d egondolom cukorbetegeknél ez nem olyan egyszerű. Én nem vagyok cukorbeteg hál istennek. Apukám 2. típusú cukorbeteg.

A gyógyszert pajzsmirígy alul- vagy túlműködére szeded? Mennyi ideig kardiózol és hány alkalommal edzel egy héten?

2013. jún. 15. 11:19
 2/14 anonim ***** válasza:

Rengeteg szénhidrátot eszel.

Beteg vagy, de még mindig ugyan azok a megbetegítő élelmiszerek alkotják a táplálkozásod gerincét, amitől szép lassan minden nő IR-es, PCO-s lesz.

Búza, keksz, müzli. Ráadásul tejtermékek,tej: sajt, puding. Ezek mind fokozzák az inzulinrezisztenciát, így az életben nem jön rendbe senki.

Igazából ez sajnos csapnivaló. Nem türelem kell, a több sali viszont jöhet. A salátából kellene bevinni a szénhidrátot nem kenyérből. Mivel fokozatosan kell csökkenteni a ch bevitelt IR-nél, ezért kenyér meg keksz helyett egy dolog jöhet szóba: a rizs, vagy barna rizs. Mivel keveset eszel belőle, ezért meg tudod venni a drágábbat, van egy rizsfajta aminek igen alacsony a glikémiás indexe. Na ezzel kell fokozatosan csökkenteni a bevitt szénhidrátot, de eleve kevesebb kellene mint amennyit most eszel. Minél több zöldség, minél kevesebb keményítő. És akkor majd leteheted a gyógyszert.

Itt olvass mindenképp:

[link]

2013. jún. 15. 12:07
 3/14 A kérdező kommentje:
A Paleo teljesen tönkrevágta a GOT GGT és ezeket az értékeket ! A epém pedig műtve volt így a sok hús és még némelyik zöldség is hazavág ! Nem mondom ,hogy nem működik DE nem tudom csinálni ...
2013. jún. 15. 13:06
 4/14 anonim ***** válasza:
Akkor neked nehezebb. De tönkölybúzával és tejjel meg még nehezebb lesz :(
2013. jún. 15. 13:24
 5/14 A kérdező kommentje:
Nehezebb ,mert erre nem jó a szuper Paleo ...
2013. jún. 15. 18:33
 6/14 anonim ***** válasza:

Mármint a Te paleó megközelítésed. Nyilván nem a káposzta vagy a csirkecomb okozza a vese/máj károsodást jelző enzimek emelkedését a véredben. Pedig a paleo nem jelent mást, minthogy normális ételeket eszel a megbetegítőek helyett. Most is eszel paprikát-paradicsomot, azaz zöldségeket. Most is majdnem paleózol. Csak most még gabonázol, tejezel mellette, ha ezt bírod akkor a tisztább táplálkozás nem valószínű hogy 'túl tiszta' lenne a szervezetednek. Ki kell vizsgálni mi volt a baj, nem egy 100-ból 100 embernek működő, logikus étkezést nem működőnek kikiáltani és inkább lisztes ételt enni ami tovább fokozza az IR-t.

Nagyon könnyű ám elb.aszni, egy kis MSG-s hús, azt hiszi az ember hogy de jól evett, aztán szétveri a testét az ízfokozóval mert érzékenyebben reagál rá.. És ez nem a 'paleó' hibája.

2013. jún. 15. 18:59
 7/14 anonim ***** válasza:
a paleó nem is jelent sok húst... kár h szinte semmi egészségeset nem eszel... a norbis szemetek is tele vannak méreggel
2013. jún. 15. 19:19
 8/14 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam ! Pontosan tudom miből áll a paleó ! Hús ,zöldség ,gyümölcs . Nekem nem tett jót még ha olyan szuper is ...
2013. jún. 15. 20:17
 9/14 anonim ***** válasza:

Jó ne érezd azt hogy hülyének nézünk.. ha nem hát nem.

Akkor a mostani étrend. Ilyennel szokták gyógyszerrel együtt szinten tartani a az IR-t, nagyon sok sikert kívánok!!

2013. jún. 15. 20:23
 10/14 A kérdező kommentje:
Jó nem is érzem :) Köszi
2013. jún. 15. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!