Az új étrend miatt lehet?
Sziasztok ! 3 napja átáltam a kenyeres-szalámi cukros kajálásról arra, hogy napi 5x zsírszegény túrót ezek zabpehellyel. 100 gramm túró + 60 gramm zabpehely étkezésenként edzés után 4 db tojásfehérje és ebédre azt eszek ami van. Mióta átálltam erre az étrendre a székletem hígabb kicsit olyan hasmenés szerű... Most várnom kell amíg az emésztőrendszerem is átáll erre az étkezésre, vagy egyszerűen nem bírja megemészteni rendesen a szervezetem a túrót ? vagy ez normális hogy hígabb? Nem egyből étkezések után megyek el wc-re de ha elmegyek kicsit hasmenés szerű.
Ha valaki tud valami tippet írja meg
Most akkor egyik szemét kaját lecserélted a másikra. Gratula.
Nem fog átállni az emésztőrendszered, a túróban lévő tejcukor alig-alig emészthető. De bizonyos fehérjéi is.. miért nem eszel úgy mint egy ember?
NEM NORMÁLIS! Az ember nem borjú, nem eszik tejet vagy túrót.. Istenem.. igazából.. miért csináljátok ezt? Ennyire hatalmas és hihető a tejipar lobbija?
Én senkire nem akarom rátukmálni a 'paleolit kajálást', de mivel a tejet alapjáraton nem bírjuk, így nem nagyon marad más.
Tehát vagy eszünk olyan kajákat amiket nem bírunk, sza.rul vagyunk és hízunk, vagy valamit kell - te elkezdtél változtatni a kenyeres cukros kaják lecserélésével.
Na ennek lehetne olyan irányt szabni, hogy kipróbálod a túró helyett a zöldség, tojás vagy húsevést. Kicsit próbálkozni kell, a paleo nagyon jó arra hogy adjon tippeket vajon milyen ételekre érdemes odafigyelni, megpróbálni elhagyni.
Van egy csomó ember aki 'paleóhoz hasonlóan' eszik, mert ez óriási segítség az egészségük megőrzésében. Nem fanatikusak, nem csinálnak gondot egy kis gluténból, kis tejből de alapjáraton már rájöttek, hogy bizony vannak jobb és rosszabb ételek. És keresik a jobbakat.. na ezt a szintet keresi szerintem a legtöbb ember. És ez már jó lenne, nagyon is! :)
A ha sok tejeterméket eszel, persze, hogy hígabb a székleted. Táplálkozhatnál változatosabban, több zöldség, gyümölcs, hal...
dr. Szűcs Erzsébet írása alapján egy tökéletesen inkompetens valaki, esetleg csak korrupt.
Miháldy Kinga, az OÉTI dietetikusa szemlátomást mind logika (értelem) mind pedig a recens táplálkozástudomány ismereteinek hiányosságával küzd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!