Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » KOckahasat szeretnék szerintet...

Miikulásja kérdése:

KOckahasat szeretnék szerintetek jó ez a diétás étrend? 173cm vagyok 62kiló és nagyon sportos alak már látszódnak a kockák enyhén

Figyelt kérdés

regilire gabonapehely tejbe vagy zöldségek öszevág va vagy 1 kefir ebéd fött tojás zöldség saláta kis leves vacsora gabona pehely megos kenyér (nemn telejes kiörlésü) zöldségek

a szörpöt lecseréltem vizre nasi nuku sztetek mindennap 2 ora mozgás sztek ha igy folytatom még menyiidö?

2013. máj. 30. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Jézusom, pasi létedre 62 kg??? Ez elég gáz.. De ha a kocka a lényeg, akkor jó úton haladsz!
2013. máj. 30. 13:49
 2/5 A kérdező kommentje:
14 vagyok
2013. máj. 30. 15:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez a kajamennyiség és minőség egy 14 éves srácnak kevés.

Reggelire egyél magos barnazsömlét, főtt tojást, sonkát, sajtot és zöldségeket tegyél a szendvicsbe

tízórai kefír

ebéd rizs, krumpli, hús, hal, zöldségek

uzsonna gyümölcs

vacsora túró, hús, hal, rántotta, sültmáj, zöldségek stb

2013. máj. 31. 23:36
 4/5 anonim válasza:
harmassal ertek egyet. nem akarsz szep kifejlett ferfi lenni? ne az idei nyarra gondolj, 20 evesen szalkasits, ha mar meg van a magassagod es az izomzatod. a szalkasito dietaval (ez kell, h elotunjenek a kockak), csak az elobbi kettobol veszitesz...
2013. jún. 1. 06:32
 5/5 A kérdező kommentje:
oks köszi a válaszokat :)
2013. jún. 1. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!