Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hol találok olyan oldalt ahol...

Hol találok olyan oldalt ahol diétás ételek vannak? Pl úgy hogy a hét minden napjára meg van adva hogy mit kell enni vagy valami hasonló!

Figyelt kérdés
23 éves férfi vagyok és 98kg szeretnék leadni 10-15 kg-t persze mellette futni is járnék!
2013. máj. 15. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Én ezzel kezdtem.... aztán mikor ment, hogy mikor mit ehetek, akkor már magamtól állítottam össze a menüt.

[link]

Itt vannak receptek is, amiket tudsz használni.

Amúgy, ha rákeresel, hogy diétás menü, rengeteget ki fog dobni, de azért minden kókler weboldalra ne csapj le.

Amit még szerettem, bár menü nem volt az a tutitippek: [link]

A lényeg, hogy kezd el, mondjuk a Béres Alexandrával és utána már magától rá fogsz érezni. Esetleg megteheted azt is, hogy ételfutártól rendelsz, ami kifejezetten diétás menüt ad. Ilyen pl a Norbi update, szerintem még finom is. Az elején amúgy az átállás lesz nehéz, mert valszínű kevesebb lesz az adag és a más alapanyog miatt az ízek. Ehhez hozzá kell szokni, utána már simán megy az egész.

Sok sikert!

2013. máj. 15. 11:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnátok linkelni olyat ami mondjuk már nektek is bevált
2013. máj. 15. 11:50
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. máj. 15. 11:51
 4/5 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Jézusom 2. válaszoló. Ha ez az egészséges menü, akkor milyen lehet ami beteggé tesz?! Semmi zsír, csupa tej és szénhidrát. Tragédia.
2013. máj. 15. 16:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Bármilyen étel lehet diétás, ami:

Húsból és zöldségekből készül.

NIncs benne liszt, tej és hozzáadott cukor. Nem tartalmaz sok gyümölcsöt.. A krumpli és a kukorica trükkös zöldségek, egy krumpli köret a magas keményítő tartalma miatt nem éppen diétás. De a zöldségek általában igen. Tehát a magyar ételek többsége ilyen, ha kihagyod belőlük a tésztát/rizst/cukrot/tejfölt és kenyér nélkül eszed őket.

A káposztás ételeink (töltött, paradicsomos, székely stb.) mind diétás kaják azzal együtt hogy finom zsírosak.

Az összes pörkölt, csülök, pacal.. sült hús, igazából mind diétásak, ha nem eszel hozzájuk cukrot, kenyeret.

Tehát bármit szoktál főzni, az elkészíthető diétásan, mert egy tésztaételt mondjuk répa csíkokkal készítesz, rizst karfiolból faragsz, a tejes - cukros ízesítést pedig szimplán elhagyod (vagy természetes édesítőt, valamilyen növényi tejet használsz).

Ennyi köll.

2013. máj. 15. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!