Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 10. 000 Ft-ot adok minden...

10. 000 Ft-ot adok minden egyes FELszedett kilómért! -? -

Figyelt kérdés
És ez nem vicc. Alig 17.5 - 18-as BMI indexem van. 36 éves ff vagyok. Világéletemben sovány voltam, nem volt így jó élni, sok hátrányom származott belőle. Ráadásul kb 10 éve gyomorbeteg is vagyok (reflux) így egy zabálás után napokra kiütöm magam. Tehát az olyan típusú tanácsok hogy egyek naponta 5x tejszínhabos szalonnás zsírpudingot, nos nem fog bejönni. Ötlet?
2013. jún. 11. 12:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ingyen se tudtunk okosat mondani, akkor pénzért se fog jobban menni :) Inkább költsd azt a pénzt kajára, vagy egy személyi edzőre esetleg.
2013. jún. 11. 17:09
 12/20 anonim ***** válasza:

Minden ellen van valami kifogásod.

Próbálkozás nélkül nem fog menni semmi.

2013. jún. 11. 17:18
 13/20 anonim ***** válasza:
Ugyanis nincs a varázspálcánk....
2013. jún. 11. 17:19
 14/20 anonim ***** válasza:
Egyél sokat, sok húst és gyúrj keményen, akkor izmosodsz, az izomnak súlya van :D
2013. jún. 11. 17:41
 15/20 A kérdező kommentje:

De könnyen feladtátok:)

Gondoltam hátha van valaki aki hasonló cipőben járt és segített neki valami. Egyébként még dietetikusnál is voltam, annyit tett hogy széttárta a kezét és nem tudott még javasolni sem semmit. Ha valami szanatóriumfélébe küldenének hónapokra ahol egész nap foglalkoznának velem (edzés, kaja stb) biztos segítene, dehát ez nem összeegyeztethető a jelenlegi életkörülményeimmel. Ha egyáltalán van ilyen hely.

2013. jún. 11. 17:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Ezelőtt kb. 5 évvel Ensure Plus tápszerrel írtam, orvos írta fel, párszáz forint volt egy doboz.
2013. jún. 11. 23:21
 17/20 anonim ***** válasza:
*híztam
2013. jún. 11. 23:21
 18/20 anonim ***** válasza:
79%

Csakis a pénzért válaszolok.

1. rendbe kell tenni a gyomrodat, emésztésedet.

- paleo táplálkozás odafigyelve hogy mit hogy bírsz.

2. ha rendbe jössz el kell kezdeni hizlalni - lehetőleg izommunkát is végezve, ha már hízol legyen némi izomtömeg fejlődés is.

- azaz ha eltelt jó pár hónap, akár fél év és nincs már refluxod, akkor rizst kezdesz el enni. A 10 év reflux után óhh ez már csak gyors gyógyulás és sikermenet lesz.

2013. jún. 12. 08:58
 19/20 A kérdező kommentje:
Nahh elkezdtem Nutridrink-et inni. Kíváncsi vagyok.
2013. jún. 13. 20:01
 20/20 anonim ***** válasza:

Optimista.

Meglepnél ha jót tenne.

2013. jún. 13. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!