10. 000 Ft-ot adok minden egyes FELszedett kilómért! -? -
Tápszereket még nem próbáltál?
egy barátnőm azzal hízott, gyógyszertárban vette, nem tudom, hogy vényköteles-e és mennyibe kerül.
Szerintem a tejszínhabos szalonnás rizspudingtól senki se lenne jobban. De a refluxtól még enni szabad, tehát nem értem miért lenne nehéz 5x enni egy nap. Nem kell ilyen kombókat és akkor nem lesz bajod tőle. Nekem egy volt barátom csak úgy tudott hízni, hogy baromian sokat evett, vett ilyen tömegnövelő port, asszem fehérjét, illetve eljárt futni és edzeni. Ettől elkezdtek az izmai növekedni és nem olyan vékony már, de hájas szerintem sohasem lesz, te sem.
Amúgy hány kg vagy és milyen magas?
Az én volt barátom, akiről írtam 61 kilósként baromian büszke volt magára, amúgy 185 körül van. Most, hogy keményen dolgozik rajta már 62-63 is van néha.
Annyi mindent lehet enni, ha hízni akarsz, a szendvics elég hamar unalmas tud lenni és nem is a legjobb :) Értem, hogy nem tudsz rendes kaját enni 2-3 óránként, de mondjuk vigyél magaddal napi 1-2 banánt, és most egyébként is tök sok gyümölcs van a piacon, eper, cseresznye.. én a helyedben mindig ennék valamit. Ha sokszor eszel kevesebbet az a refluxod se terheli meg annyira szerintem. De a reflux biztos egyébként? Nem csak gyomorsavas vagy még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!