Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 10. 000 Ft-ot adok minden...

10. 000 Ft-ot adok minden egyes FELszedett kilómért! -? -

Figyelt kérdés
És ez nem vicc. Alig 17.5 - 18-as BMI indexem van. 36 éves ff vagyok. Világéletemben sovány voltam, nem volt így jó élni, sok hátrányom származott belőle. Ráadásul kb 10 éve gyomorbeteg is vagyok (reflux) így egy zabálás után napokra kiütöm magam. Tehát az olyan típusú tanácsok hogy egyek naponta 5x tejszínhabos szalonnás zsírpudingot, nos nem fog bejönni. Ötlet?
2013. jún. 11. 12:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Szerintem kérd ki orvosok véleményét, többet is, akik több szemszögből közelítik meg a problémádat, úgy jársz a legjobban. Inkább ne kockáztasd az egészségedet az itt kapott tanácsokkal. (3 tanács 5 különféle véleményt fog tükrözni, a helyi statisztika szerint)
2013. jún. 11. 12:59
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
A reflux gyógyítható (műthető). Aztán irány a meki.
2013. jún. 11. 13:01
 3/20 anonim ***** válasza:
78%

Tápszereket még nem próbáltál?

egy barátnőm azzal hízott, gyógyszertárban vette, nem tudom, hogy vényköteles-e és mennyibe kerül.

2013. jún. 11. 13:06
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a tejszínhabos szalonnás rizspudingtól senki se lenne jobban. De a refluxtól még enni szabad, tehát nem értem miért lenne nehéz 5x enni egy nap. Nem kell ilyen kombókat és akkor nem lesz bajod tőle. Nekem egy volt barátom csak úgy tudott hízni, hogy baromian sokat evett, vett ilyen tömegnövelő port, asszem fehérjét, illetve eljárt futni és edzeni. Ettől elkezdtek az izmai növekedni és nem olyan vékony már, de hájas szerintem sohasem lesz, te sem.

Amúgy hány kg vagy és milyen magas?

2013. jún. 11. 13:11
 5/20 A kérdező kommentje:
180 magas vagyok 57kg. Alkatilag sovány. Orvosok értelmes tanácsot még nem tudtak adni. Valamelyik azt mondja bárcsak ő is ilyen lenne (kövér volt persze), másik meg hogy fogadjam el magam. Tápkiegészítőkkel nem próbálkoztam, rizikós számomra, sok mindent nem vesz be a gyomrom. Pl tejtermékeket. Gyárban dolgozom, ott nem tudnék olyanokat betartani hogy 2 óránként egyek. Ráadásul mit? Szendvicsekből is elegem van már.
2013. jún. 11. 13:27
 6/20 anonim ***** válasza:

Az én volt barátom, akiről írtam 61 kilósként baromian büszke volt magára, amúgy 185 körül van. Most, hogy keményen dolgozik rajta már 62-63 is van néha.

Annyi mindent lehet enni, ha hízni akarsz, a szendvics elég hamar unalmas tud lenni és nem is a legjobb :) Értem, hogy nem tudsz rendes kaját enni 2-3 óránként, de mondjuk vigyél magaddal napi 1-2 banánt, és most egyébként is tök sok gyümölcs van a piacon, eper, cseresznye.. én a helyedben mindig ennék valamit. Ha sokszor eszel kevesebbet az a refluxod se terheli meg annyira szerintem. De a reflux biztos egyébként? Nem csak gyomorsavas vagy még?

2013. jún. 11. 13:36
 7/20 A kérdező kommentje:
Szoktam én enni:) Elég sűrűn. Más ennyi kajától kövér. Mondjuk a gyümölcs nem a legjobb a savasság miatt. Diagnosztizált refluxom van. Gyogyszert is szedek néha, de nem segít. Lehet a felszívódásssal van a probléma. Amúgy ahogy idősödik az ember egyre jobban elfogadja magát, de én öregen szerettem volna csak sovány lenni, a fiatalkori nem (volt) jó.
2013. jún. 11. 13:43
 8/20 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy túl savas vagy és nagyon gyorsan lebontod a kaját, mielőtt még abból elegendő tápanyag felszívódna? Vagy nagy hülyeség?
2013. jún. 11. 13:45
 9/20 A kérdező kommentje:
A sav kell a táplálék lebontáshoz. Egyébként a túl savas emberek inkább kövérek. De van sovány is.
2013. jún. 11. 14:25
 10/20 A kérdező kommentje:
Nem valami nagy a tolongás a pénzért:( Azért köszi a válaszokat
2013. jún. 11. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!