A tömegnövelővel felszedett "izom" mennyi idő után alakul át rendes izommá?
Miért kell le sötétezni???Nem mindenki kezdi profin!Én nő vagyok, kondizok rendszeresen néhány éve, és én sem tudtam először semmit.Csak terveim, álmaim voltak, hogy milyen akarok lenni, és nem szégyeltem kérdezni a profikat mikor mivel egyek, igyak, sőt még a szabályos edzéseket is ők mutatták hogy ne csak lóbáljam a súlyokat!Sokszor nevettek rajtam, és sok butaságot kérdeztem én is, de megérte mert van eredménye!Mikor a párom azt mondja a legjobb farizmom nekem van a világon, vagy a kislányom hogy a legszebb has anya a tiéd!Legyen bátor és kérdezzen még ha sok tapló lehülyézi is!
Kérdezőnek:Dolgozz kitartóan , és lesz eredménye, soha ne add fel, még akkor sem mikor nevetnek rajtad!5év múlva nem fognak!
Tömegnövelő = protein (élelmiszer) és nem szteroid (illegálisan kapható SZEREK). Olyan mintha csirkét ennél.
Ez teljesen normális 40 kg-os nők is szedik, jó lenne néhány sötétnek felfogni. És az nem izom ami ezektől az élelmiszerektől kezdetlegesen feljön, mivel zsírból és vízből áll a legtöbb része, izom csak kicsi hányadát teszi ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!