Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A tömegnövelővel felszedett...

A tömegnövelővel felszedett "izom" mennyi idő után alakul át rendes izommá?

Figyelt kérdés
megfelelő táplálkozással
2009. nov. 16. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Hülye vagy! Milyen az a nem valódi izom? Inkább ne is kondizz, ha ilyen sötét vagy!
2009. nov. 16. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Testépítők szégyene!
2009. nov. 16. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez attól függ mennyit dolgozol rá!A párom kb 4 éve edz és már szépen látszik rajta, mert heti 5* edz, rendes edzéstervel!Ne akarj néhány hónap alatt izompacsirta lenni!Róma sem egy nap alatt épült fel!A párom 78 kilóval kezdte, most 110kg, és nagyon jó a teste!KItartás, és sok-sok munka!Ha tömegnővelőt szedsz, vegyél hozzá vitamint, mondjuk vita x-et, és fehérjét!Ezek is szükségesek!
2009. nov. 16. 21:20
 4/7 anonim ***** válasza:
10%
Arra gondolsz,hogy ez felpumpált izom,mi?Te már igy maradsz:D
2009. nov. 16. 21:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Miért kell le sötétezni???Nem mindenki kezdi profin!Én nő vagyok, kondizok rendszeresen néhány éve, és én sem tudtam először semmit.Csak terveim, álmaim voltak, hogy milyen akarok lenni, és nem szégyeltem kérdezni a profikat mikor mivel egyek, igyak, sőt még a szabályos edzéseket is ők mutatták hogy ne csak lóbáljam a súlyokat!Sokszor nevettek rajtam, és sok butaságot kérdeztem én is, de megérte mert van eredménye!Mikor a párom azt mondja a legjobb farizmom nekem van a világon, vagy a kislányom hogy a legszebb has anya a tiéd!Legyen bátor és kérdezzen még ha sok tapló lehülyézi is!

Kérdezőnek:Dolgozz kitartóan , és lesz eredménye, soha ne add fel, még akkor sem mikor nevetnek rajtad!5év múlva nem fognak!

2009. nov. 16. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezért utálom ezeket a kétajtós szekrényeket,akik fújtatnak az edzőtermekben tisztelet a kivételnek..,némelyik úgy el van szállva magától és lenéző,ha egy kezdőt lát..,és nem olyan batár állat mint ő..,csak azt felejtik el,hogy ők is igy kezdték anno!!!
2009. nov. 16. 21:29
 7/7 A kérdező kommentje:

Tömegnövelő = protein (élelmiszer) és nem szteroid (illegálisan kapható SZEREK). Olyan mintha csirkét ennél.

Ez teljesen normális 40 kg-os nők is szedik, jó lenne néhány sötétnek felfogni. És az nem izom ami ezektől az élelmiszerektől kezdetlegesen feljön, mivel zsírból és vízből áll a legtöbb része, izom csak kicsi hányadát teszi ki.

2009. nov. 17. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!