172cm magas vagyok es 58kg, ez eleg testsuly a meretemhez?
Figyelt kérdés
anyukam aval kotekszik h sovany vagyok es h anorexias leszek ha nem eszek, pedig nem vagyok sovany...2013. jún. 8. 20:02
2/4 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem kell aggódnod, ennek a testsúly értéknek még semmi köze az anorexiához. Enned azért kell persze, anyukád biztosan nem akar rosszat.
Ez a képlet azt mutatja, hogy nyugodtan megehetsz bármit amihez kedved van, ha felszednél pár kilót, akkor is a normál értéken belül maradnál, de ha így maradsz, ez sem rossz. Fő, hogy érezd jól magad a bőrödben.
Én 173 cm. vagyok és 56 kg. bármennyit eszem, akkor sem leszek több esetleg egy két kilóval, majd megint kevesebb. Szültem két gyermeket, szülés után hamar vissza álltam az eredeti súlyomra, anélkül, hogy tettem volna érte bármit is. Szeretek enni, sokat is eszem, de nem ettől függ, ez genetika.
4/4 A kérdező kommentje:
koszi:)
2013. jún. 10. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!