Miért voltam energikus amikor nem ettem semmit?
Lehet ingadozik a vércukorszinted (ami amúgy nagyon nem jó). De az is lehet, hogy azért érzed magad jobban mert a szervezetednek nem kell energiát fordítania az emésztésre. Én is jobb szeretem kihagyni az étkezést, amikor dolgozom valamin, mert így nem lassít le.
De jobban járnál, ha nem összevissza ennél és megpróbálnál rendszeresen. Ha nem is szeretnél sokat enni egyél meg egy almát vagy egy jó reggelt kekszet vagy joghurtot vagy egy szelet teljes kiőrlésű kenyeret minőségibb szalámival, paprikával, paradicsommal, zöldségekkel.
Mert olyan szinten rosszul eszel, hogy még a böjt is jobb hatással van rövidtávon a szervezetedre, mint a tejes-szörpös és gondolom lisztes kaják.
A pörkölt után azért kell enned, mert mivel is mérgezed magad amikor pörköltet eszel? Gondolkodj eszel-e valamit hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!