Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Adipex retard vagy Green Coffe?

Adipex retard vagy Green Coffe?

Figyelt kérdés

Már adipexből rendeltem 10 kapszulát de majd suli után akarom szedni.Valakinek valami vélemény hogy milyen az adipex és milyen a green coffe .

Sok jót olvastam a green cofferól beleértve a pénzvisszafizetési garanciát is ez igaz lehet?

VÉLEMÉNYEKET KÉRNÉK H MELYIK A JOBB HATÁSOSABB MELYKRE GYŰJTSEK PÉNZT? Vegyek még az adipexhez vagy inkább green coffe.

És igen mielőtt leírnák mellette futás és diéta.:)

2013. máj. 30. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha a kettő közül lehet választani, akkor Green Coffe. Az csak simán átvágás, nem használ semmit (a pénzvisszafizetésről ne is álmodj) ellenben az adipex sikeresen lezúzhatja a hormonháztartásodat és a májadat. Úgyhogy jobb, ha simán csak kidobod a pénzt feleslegesen, minthogy még az egészséged is rámenjen.
2013. máj. 30. 17:27
 2/3 anonim ***** válasza:
az adipex be van tiltva nem tudhatod melyik a kamu oldal, ha sikerült valódiról rendelned akkor max. a leírt mellékhatások jelentkezhetnek de rosszabb estben már azzal is mehetsz kórházba, ha sikeresen belenyúltál egy hamisba... hát haver:D
2013. máj. 30. 20:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Adipex sohasem volt tiltva, csak nem kapható, sosem volt törzskönyvezve paraszt. Egyébként egyetértek egyik nem használ másik veszélyes. Májat annyira teszi tönkre, mint az aszpirin, horomonháztartást valóban befolásolja, mellékhatások miatt veszélyes, (ha igazit szerzel). Pl. szájszárazság, ingerültséget, szexuális libidó növekedése, szorító mellkasi fájdalmakat tapasztaltam. Azaz felejtse el mindenki mind a kettőt.
2013. nov. 27. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!